132-140/90 körüli vérnyomással felhívjam a dokit vagy ráér holnap amikor rendel?
Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 16:12
1/3 anonim válasza:
Nekem azt mondták 140/90 felett irány a kórház.Neked ez alatt van,így gondolom nem kell,de figyeld folyamatosan,és holnap beszélj a dokiddal.Jobbulást!
2/3 anonim válasza:
Nekem amikor 140/90-et mért a védőnő azt mondta hivjam föl a dokit,a doki pedig azt mondta irány a kórház.Szerintem te is hivd föl a dokidat,majd ő megmondja mi a teendő.
3/3 anonim válasza:
Ha tartósan ennyi a vérnyomásod, mindenképp hívd a dokit, vagy irány a kórház. De,ha csak néha megy fel 140-re, és egyébként normális, akkor ráérsz holnap beszélni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!