6 hetes terhes vagyok, lehet folyamatosan tejet inni?
Figyelt kérdés
2008. febr. 5. 18:37
1/7 anonim válasza:
Persze,hogy lehet, csak pasztörözött legyen.Én minden nap iszom reggel és sokszor este is. Ki sem bírnám nélküle :). A házi tejet azért jobb elkerülni!
2/7 anonim válasza:
nyugodtan ihatsz házi tejet is, sokkal egészségesebb, mint a műtejek, amiket boltban lehet venni. jól föl kell forralni a házi tejet, régen is csak ezt itták!
3/7 anonim válasza:
Igen lehet,csak vhol azt olvastam h napi 1/2 l-nel tobbet ne,mert tejerzekeny lehet tole a baba.
De En is iszok szinte mindennap.
Gratulalok a babadhoz
10 hetes kismama
4/7 anonim válasza:
Én is a napi fél literig tudom.Egészségedre:-)
Grat a babához!
5/7 anonim válasza:
Lehet inni tejet, de ha vaskészítményt, vagy magzatvédőt szedsz, akkor 2 óra teljen el közte!
6/7 anonim válasza:
Szerintem amit kívánsz azt kell enni,inni.nekem a baba sok mindent meghatároz-amit szerettem eddig nemmegy,amit meg nem kívánom.Szóval amíg jólesik egyed.Tudod ami jó a mamának az jó a babának is.Gratula a picihez.egy 17hetes kismama
7/7 anonim válasza:
Szia azért én vigyáznék a tejre, mert az első Babámal én is sok tejet ittam,és bizony mikor megszülletett kiderült, hogy tejérzékeny,hogy világosabban fogalmazzak nem az anyatejre érzékeny,hanem amit én megittam az átment az anyatejbe,és a baba érzékenyen reagált,ezért amig szoptattam fel kellett hagynom a tej fogyasztásával,és minden olyan ételel amibe tejfehérje van.Én ezt nem ilyezgetés képen írom,csak egy jó tanács.De azért ihatsz tejet,csak mértékel.Hidd el a védönő is ezt mondaná,én bizony abba a hibába estem,hogy nem hallgattam rá,"mivel az én fiam nem lesz tejalergiás" ,és tessék most lassan 3éves és még mindig óvatosan adom a tejet neki,tudni illik a tejalergiát kinöheti a gyerek,csak kérdés hogy mikor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!