Akinek volt már missed ab. -ja, annak kivizsgálták a babáját, hogy mi volt a baj?
Szia!
Igazából csak a 3-adik ilyen után kezdenek vizsgálódni, addig csak azt nézik, hogy miket találnak a méhedben. Pl méhnyálkahártya darabok, magzati részek, vér, és hogy élő baba volt-e vagy sem...
Elnézést kérek, ha túl részletesnek találod, nem az ijesztgetés a célom, sajnos tudom, min mész most keresztül, és nagyon sajnálom.
Nem vizsgálják meg magát az embriót genetikailag, csak a harmadik ilyen eset után... :-(
Hajrá egészségügy. :-/
Sajnos én is be tudok számolni az én veszitésemről. Én 22 hetesen szültem meg a babámat holtan és azért kellett megszűljem, h tudják kivizsgálni. De semmi konkrétat nem tudok..vmi fertőzést kaptam, a méhlepényem nem fejlődött rendesen, nem jutatta át a tápanyagot a gyereknek, az Rh miatt is mert én negativ vagyok és a baba pozitiv volt és vérösszeférhetetlenség is volt. Bonyolult volt minden. Már egy éve történt, most megint terhes vagyok, 15 hetes, és nagyon félek, de reménykedünk.
Sok egészséget mindenkinek és nagy hitet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!