22 hetesen még nem érzem a gyerekem mozgását. Első terhesség és molett vagyok. Aggodjak vagy semmi baj? A kövérek nehezebben érzik meg?
Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 10:04
11/14 anonim válasza:
Én is molettnek számitok 160/70 azonban most várom az első babánkat és már 17 hetesen éreztem őt, bár akkor még nem voltam 100 %-ig biztos benne, csak rá egy hétre. onnantól kezdve rendszerese érzem őt, és a múlt héttől kezdve már olykor-olykor látom is, ahogyan a hasam megmozdul. jelenleg vagyok 23+1 hetes és kb. 79 kg. ne aggódj, szerintem nincs semmi baj, csak hajlamosak vagyunk túlreagálni mindent ilyenkor. csak gondolj bele a pocakos kérdésbe! "az enyém miért ilyen kicsi, és a többieknek miért nagy ugyanabban az időben?" csak nézegesd itt a képeket a kismamikról és te magad is láthatod, hogy mindenkinek más és más pocija van! ergo a baba mozgása is lehet ilyen! türelem és koncentrálj! én például van, hogy szinte egész nap nem is érzem őt, mert dolgozom, és nem figyelek rá, és nem is nagyon van időm (sajnos), de ha éppen csak otthon vagyok, akkor meg szinte két óránként is érzem őt. pihengess és figyelj rá jobban. Boldog Babavárást neked és nyugodj meg!
12/14 A kérdező kommentje:
Szerintem minden rendben van. Az is lehet ha már adott jelt magáról, csak én nem gondolom, hogy az lenne. De az is lehet még tényleg nem érzem. De nem gondolok mindjárt a legrosszabra. Kedden megyek dokihoz, akkor majd biztosra megnyugszom.
2011. márc. 17. 14:12
13/14 anonim válasza:
Én 26 hetes vagyok,én is duci,85 kg.
Semmiképpen ne aggódj,én is csak néha érzem a kislányomat,első terhességem.
Azt mondták a 4d-n,hogy azért,mert a méhlepényem felül van,nem alul.Ez nem baj,csak anyukánként változó.
S a ducik nem is érzik szerintem olyan intenzíven mint a vékonyak.
Ezért nyugodj meg:)
14/14 anonim válasza:
09.27-es vagyok
Tegnap elfelejtettem még mondani, hogy amikor voltam a védőnőnél és néztük a szivhangot ő a kezével érezte, hogy rúg a pici, én viszont semmit sem érzékeltem ebből. Aggodalomra nincs okod. Sok sikert a vizsgálaton! Irj, ha már tudsz valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!