Második vagy többedik babát váró anyukák, mi az amit újra átgondoltatok és előkészítettetek, elővettetek?
Arra, hogy az első gyerekkel is foglalkozzak.
:-)
Nekem is átfut az agyamon, hogy mi lesz?Pedig mi lenne...
Mindenórás vagyok.:)))Nincs visszaút!Csak előre!
Babakocsin működjön minden kerék, legyen meg az esőzsák, ilyesmik.
Legyen otthon lázcsillapító, esetleg infacol, mellbimbóvédő, -krém, ha kell. Nekem bejött a Bepanten Plus szülés utánra.
Amit még átgondoltam, legyen minden lehetőleg kimosva, hátha hirtelen kell bemenni, s ne maradjon sok szennyes a szülés utánra.
Ilyesmikre figyeltem.
Ja, és még arra, hogy minél többet tudjak aludni, számítva arra, hogy egy jó ideig ezt nem tehetem meg.
Szia!
Én is május végére vagyok kiírva és van egy kislányom aki április végén lesz 2 éves és nagyon anyás...:)
Ha belegondolok, hogy mi lesz, akkor kicsit félek, de nem akarok túl sokat agyalni, az első pár héten lesz segítségem addigra meg csak belerázódunk.
Nem a kicsitől "félek", hanem hogy a naggyal mi lesz. Meg fog rám haragudni? Szereti majd a tesót? Tudok majd vele is eleget foglalkozni? El tudom látnia háztartást? És hogy bírom majd, hogy egy szusszanásnyi szabad percem sem lesz?
A gyakorlati dolgokat (kiságy, kisruhák, babakocsi) még nem tartottam fontosnak, de most hogy írtad, hogy te már vasalsz és elővetted a mellszívót, stb. talán tényleg lassan időszerű lenne:)
A kicsi szobája most a "dolgozószoba", új szőnyeget a héten veszünk bele, varratok új függönyt, de legkésőbb a jövő hónap elején már tényleg el kell kezdeni komolyabban készülődni.
Nálatok megvan már hogy hol lesz a szobája?
És milyen nemű az első kicsi, és most ki érkezik?
Nálunk most kisfiút hoz a gólya, így a ruhaügy kicsit macerás.
Én próbálom a nagynak többször is szóba hozni, hogy megváltozik az életünk, lesz egy kistesója, akit fürdetünk,etetünk, sétálni viszünk stb, de persze nincs tisztában vele, mit is fog ez jelenteni.
Kitartás nekünk, remélem hamar túljutunk a kezdeti nehézségeken, és gyönyörű két édes pici anyukája leszünk!!!
Szia!Én a 4.-et várom,igaz a kiírás szerint ápr.2-re de szerintem most hó végére megérkezik.
Nekem mindegyiknél fontos volt hogy kb 2 hónappal a szülés kiírta előtt be legyek pakolva!
Illetve most a doktornő által felírt vényeket a 1,5 éves kis lányom taj számára előre ki tudtam váltani+vettem egy nagy csomag pelust.A többi pedig úgy is be indul a "fészekrakó ösztön" miatt.Értem ez alatt a mosást,vasalást és a ház ki pucolását minden cm2-en!:-)
Mindenkinek komplikáció mentes és villám gyors szülést kívánok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!