Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valami tippetek hogy...

Van valami tippetek hogy "viseljem el" a sok folyást?

Figyelt kérdés

11 hetes vagyok, és az őrületbe kerget a folyásom. Az orvos szerint teljesen rendben van, de én nem bírom. Rettegek hogy na most kezdtem vérezni, mert gyakran "elönt". Persze nem vérzek, de a félsz bennem van, és átlag fél óránként ellenőrzöm :( Mióta utrogestant használok még bővebb. A nedves törlőkendő és a nagy betét sem segített.

Ne haragudjatok ha hülyeségeket írtam!

2009. febr. 21. 09:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak megijeszteni, de lesz még ettől rosszabb is. A vége felé még több folyásod lesz, mikor a hüvelyed "tisztítja magát" a szülésre. Csak arra figyelj oda, ha megváltozik nézesd meg dokival, mert akkor valamilyen fertőzés.(gomba) 37 hetes kismama
2009. febr. 21. 09:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem teljesen a témához kapcsolódik, de nekem amikor volt régebben problémám hüvelyi fertőzéssel, a kendő csak rontott a helyzeten, kidotam és azóta sem használok ilyet. Sőt barátnőmnek is ez volt a tapasztalata.
2009. febr. 21. 09:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is használtam az Utrogestan golyót,majd ha már nem fogod használni kicsit kevesebb lesz a folyásod.Addig meg marad a betét.
2009. febr. 21. 11:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

szia!

engemet is az oruletbe kerget a folyasom.tisztara ugy erzek ahogy azt te leirtad,gyakran megijedek, foleg ha tobbet mozgok, akkor szinte erzem ahogy folyik belolem,es enis rogton rohanok ellenorizni, hogy nem e kezdtem verezni.nekem feher szinu es olyan surubb, amolyan kremes az allaga,de nem viszketek, nem csip es nincs kellemetlen szaga. Neked szinten?

15 hetes

2009. febr. 21. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!