Sokszor érzem, hogy feszül a hasam, ilyenkor a méhem is érintett, vagy ez csak a hasfal feszülése?
Szia!
Én 16 hetes vagyok de nekem ugyan olyan a hasam mint általában. Én még nem éreztem hogy kemény lenne, kivétel mikor sokat eszem. Szedsz Magne B6-ot vagy valamilyen magnéziumot? Általában azt görcs és összehúzódások ellen adják. Én pont tegnap kaptam Magnesium citric kapszulákat. azt kell szednem ( gyógyszertár késziti, napi 3x2 )én 3 dobozzal kaptam (300db és 3014 Ft.)
Nekem sem kemény a hasam, én is a 15. hétben vagyok. Nekem a jobb oldalon szokott szúró fájdalom lenni (talán a petefészkem). Én is javaslom a vitaminokat, de nem szabad túlzásba vinni (én Centrum Maternát szedek minden másnap, a vérképem tökéletes volt).
A hasfeszülés oka még idegeskedés is lehet, ne parázz, minden rendben lesz. És szerintem beszélgess is a pocakoddal, megnyugszol tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!