Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most vagyok 19 hetes, és a...

Most vagyok 19 hetes, és a babám elég sokat mocorog, de néha úgy érzem mintha nyomna valamimet, pl: húgyhólyagot, beleimet. Néha úgy nyom, hogy már fáj. Létezik, hogy úgy helyezkedik, hogy így nyomjon?

Figyelt kérdés
2009. febr. 20. 19:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Létezik. Ekkortájt nekem rendszeresen a hólyagomon ücsörgött (azelőtt azt se tudtam, hol van pontosan) és járkálhattam WC-re. Most már mindenfele megy:))) (29 hetes)
2009. febr. 20. 19:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Huhhh....erről tudnék mesélni! Nekem is sokat játszik a hólyagommal, sokat gyötri. Tegnap pl majd meg hülyültem! Ott lent kaparászott, de valami baromi kellemetlen volt!

Néha jó nagyokat rúg, akkor már szinte a mellem alatt érzem. Ja amúgy fejvégű, azért érzem fent a rúgást! Van amikor egyszerre üt-rúg. Gondolhatod! Már most kis vasgyúró! Már a bordáimat is nyomja! Kicsit félek is, hogy mi lesz később! :)

25 hetes kismami

2009. febr. 20. 19:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Hajjaj, és ez egyre kellemetlenebb lesz!

Nekem is a hólyagommal labdázik, meg a méhszájamat rugdalja, na az nagyon kellemetlen.

Remélem, ha kijön, nem lesz ilyen izgága :)))

2009. febr. 20. 19:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen a válaszokat, akkor nincs más hátra viselem.
2009. febr. 20. 19:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Hú, nekem már hetek óta ez van! Most vagyok 20+3 ! Nagggyon kellemetlen tud lenni néha! Hála Istennek többnyire nem szokta sokáig nyomni. Ja és menzis érzésem is szokott lenni néha, mondjuk már vagy 5napja nagyon ritka, de azelőttig szinte minden nap volt, de a magne b6 mindig segített.
2009. febr. 20. 19:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem rendszeresen a hólyagonnal labdázik, üvi-vágja, meg a méhszájamat, már rendesen kellemetlen, főleg mikor pisilnem kell:)) Nem tudom mi lesz később....

24+5 hetes pocis

2009. febr. 21. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!