4 hetes terhes vagyok, kell már ilyenkor szedni az Elevit terhesvitamint?
Nyugodtan szedheted, jót fog tenni,ha biztos vagy benne hogy Elevit-párti vagy kezd el nyugodtan.Van benne sok vitamin, folsav ,és egyéb ásványi anyag,ami kell a babónak.
Gratula!
Úgy hallottam, hogy ajánlott a tervezett terhesség előtt 3 hónappal elkezdeni szedni. Szerintem nem vagy elkésve semmiről, csak jókat hallani róla és ha a dokid is ajánlja, akkor kezd el szedni!
Boldog babavárást!
nekem a dokim azt mondta hogy 3 hetesen elkezdhetem szedni!!és ugy is jo lesz mert 1 honap mulva mér lesz elég vitamin a szervezetedbe ami kell a babának:)jobb ha elkezded szedni.de ott a Gravida, az is nagyon jo!és aszem olcsobb!:) sok sikert és őszintén gartulálok!!!
4 hetes kismama
Gratulálok! Én sajna még nem vagyok babás, de november óta szedem. Eleinte naponta, mostmár csak 2-3 naponta. Szóval ha most kezded, szedd naponta, aztán 2,5-3 hónap alatt csökkentsd le, és legközelebb csak szülés után folytasd. Én híztam tőle - persze minden vitamintól hízni lehet-, többen javasolták, hogy nem kell minden nap bevenni.
Én Gravidázom, viszont nem reggel veszem be, hanem délután. Reggel kihánytam...
Üdv, mégegyszer gratulálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!