34 hetes kismama vagyok! Segitenétek?
Figyelt kérdés
Reggel óta nagyon sok ilyen fehéres átlátszós tejszerű folyásom van és egész nap kemény is a hasam és olyan furán fáj a baba sokat mozog viszont a fejem majd szét szakad?Volt más is igy?2011. márc. 12. 20:30
1/4 anonim válasza:
A terhesség alatt a hüvelyflóra megváltozik, bővebb lesz, ez normális. A fejfájáshoz semmi köze, a baba meg hála Istennek, hogy sokat mozog! Szülés előtt el fog csendesedni.
2/4 anonim válasza:
olyan folyásom nekem is volt,de semmi baj nem lett belőle.fájásaid vannak?ha a hasad alja fáj,akkor azok lehetnek fájások.szerintem,méricskéld az időt.
3/4 anonim válasza:
Első vagyok.
Magnéziumot szedsz? Az izomgörcsök miatt ír az orvos a kismamáknak.
A fájdalom lehet attól, hogy ahogy mozog a baba és növekszik, nyúlnak a méhet tartó szalagok, és tágul a méh izomzat.
Ne ijedj meg.
Ha görcsökben jelentkezik, akkor is lehet jóslófájás, amitől még messzebb van a szülés.
De ha folyamatos húzó fájdalom, akkor tuti semmi gond.
De biztosat azért az orvos mondhat csak.
4/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Mensi szerű görcseim vannak de ha fáj akkor ilyen 5-10 percig egyfolytában de rendszertelenül!
2011. márc. 13. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!