Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan kismama köztetek...

Van olyan kismama köztetek aki tudja előre hogy valamelyik családtag nem fog örülni a babának?

Figyelt kérdés
2009. febr. 20. 12:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekem a féltestvérem nem igazán örül az én babámnak,mert ök már régóta szeretnének de nem jött össze nekik.Igazából nem mutatja ki de én látom rajta!Elöször lelkifurdalásom volt,de ha ezzel foglalkoztam volna akkor ennyi erövel nem szülnék soha...
2009. febr. 20. 15:46
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk mindenki örült, kivéve a nagymamám!

Leszúrt, hogy miért nem vigyáztunk jobban, miért nem védekeztünk, hogy lehetek ilyen felelőtlen, hiszen még fiatal vagyok! Ezt mind telefonon közölte velem tavaly novemberben, azóta nem beszélek vele. (Egyébként 70 km-re lakunk egymástól, tehát nem passzoltam volna rá a babát. Nem tudom miért izgul ennyire?!)

Egyébként 6 és fél éve vagyunk együtt, lassan 2 éve házasok, és 25, párom 31, úgy gondoltuk ideje babáznunk!

Jó babavárást mindenkinek!

20 hetes kismama

2009. febr. 21. 15:38
 13/14 anonim válasza:
75%
Sziasztok! Nálunk kb. 2 ember van aki örül neki: én és párom édesanyja(világ legjobb anyósa)! Az én édesanyám támogat(bár első alkalommal nem így volt), de mivel majdnem 200km-re lakik tőlünk, nincs pánikban! A bátyám (aki velünk él) még nem tudja, és a 3.-4. hónapig nem is fogja, mivel ő lesz a 3. személy aki egy ideig muszáj lesz a babával együtt élni és ezt szerintem nehezen fogja feldolgozni, de nem érdekel az ő véleménye a baba marad már biztos! Nagymamám (aki 16 évesen szült anno) ellenezni fogja, de mivel imádja a gyerekeket idővel beletörődik és mellettünk lesz! De én úgy gondolom, aki szeret az mellettem van, látja hogy boldog vagyok és támogat! Ja és a párom aki eleinte tehernek érezte ezt az egészet, most (9.hét) úgy tesz mintha semmi se történne, remélem a későbbiekben eljut az agyáig hogy apa lesz(lett)!
2009. febr. 22. 15:41
 14/14 anonim válasza:
már nem lesz, elérte amit akart...
2009. máj. 23. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!