Van olyan kismama köztetek aki tudja előre hogy valamelyik családtag nem fog örülni a babának?
Szia!
Nálunk a párom keresztanyja és a sógórnőm nem örül,de én nem foglakozom velük.Mind a kettőnek az a baja hogy szerintük túl fiatalok vagyunk,szerintem pedig már érettek vagyunk és már tapasztaltak,hiszen van már egy kislányunk,annak se örültek.Ne foglalkozz velük!
Boldog Baba várást!
27+4 hetes kismami(15 hónapos kislány anyukája)
Hát én azt hittem,hogy senki se fog örülni,mert igaz,hogy egzisztenciám nincs,meg munkanélküliség is van a családban,meg a párom még nem a férjem,meg még nem lakunk együtt stb. Az apám ki is jelentette,hogy "el kell vetetni"! Gondolhatod,mit éreztem! De a párommal eldöntöttük,hogy megtartjuk és kész. 30 körül már ne gondolkozzon az ember az abortuszon! Nagyim örült,ö majd elmondja a többi rokonnak,de amúgy meg nem érdekel,hogy ki mit mond. A lényeg hogy ti örüljetek!
24 hetes km
Na és a párom néhány rokona és a nagymamája szó szerint ki lesz akadva!
24 hetes km
Hát anyukámnak, 2 napja mondtam el... Amilyen kiosztást kaptam /tunk.... Ez reggel 8 órakor volt... Este 6kor csörög a telóm, anya.... na gondoltam jön a következő felvonás...
így nézett ki: Szia anya (félve)!
SZIA!!! (hangosan kérdve)
Na mi van (én félve)
Anyukám szóáradata: Na jól vagy? Nem fáj semmid? Nem fáztál meg? Ugye nem emeltél ma nehezet? Pihensz sokat? Ne te gyújts be! ... stb stb stb :o))))) Áhá mondom :o))))
De a párom szüleinek nem merjük elmondani.... Azzal várunk a 4. hónapig... és akkor is akkora kiosztást fogunk kapni, hogy le fog esni a fejünk.
( Családi állapotunk és helyzetünk a következő: nem vagyunk házasok, de már több, mint egy éve együtt élünk a közös házunkban (családi) dolgozik , dolgozom, 2 autónk van + kuyta :o) én emellett fősulit kezdek... és a saját vállalkozásomat építgetem...)
Sziasztok!
Én biztos voltam benne, hoigy nagymamám nem fog neki örülni, mert nem fejeztem be a fősulit, és neki meggyőződése, hogy diploma az kell:) Viszont mikor elmondtuk neki, örömében elkezdett zokogni:))
Írtátok elég sokan, hogy anyóspajtás nem örül a babának. Nálam ilyen baj nincs sajnos (párom anyukája nem él), de barátnőmnél volt ez a helyzet. Mondjuk ők nagyon fiatalok voltak (barátnőm 17 volt). Barátja anyukája kiosztotta őket, hogy mit képzelnek ők magukról, meg hogy ezzel tönkreteszik az ő életét... stb. Mondtam barátnőmnek nem érdemes vele foglalkozni, majd akkor hogy fog neki örülni, mikor kibújik a pici. Igazam is lett, dicsekszik a barátnőinek, hogy milyen gyönyörű meg okos az ő unokája:))
Szóval nem kell foglalkozni vele. Ha meglátja a picit,
úgyis beadja a derekát, ha mégsem akkor meg nem kell hozzá sűrűn járni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!