Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan kismama köztetek...

Van olyan kismama köztetek aki tudja előre hogy valamelyik családtag nem fog örülni a babának?

Figyelt kérdés
2009. febr. 20. 12:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Egészen biztosan nem tudom mit érez,de tudom,hogy iszonyatosan féltékeny.2 személy is van.Anyós és a párom sogórnője.Nem érdekelnek.Egyszerűen nem foglalkozok velük!
2009. febr. 20. 13:05
 2/14 A kérdező kommentje:
Második gyermekemet várom,van egy 11 éves fiam,apukámmal együtt lakunk és elég furcsa természetű,nem mondtuk el még neki,nem is tudom hogy kezdjem el.
2009. febr. 20. 13:07
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálunk a párom keresztanyja és a sógórnőm nem örül,de én nem foglakozom velük.Mind a kettőnek az a baja hogy szerintük túl fiatalok vagyunk,szerintem pedig már érettek vagyunk és már tapasztaltak,hiszen van már egy kislányunk,annak se örültek.Ne foglalkozz velük!

Boldog Baba várást!

27+4 hetes kismami(15 hónapos kislány anyukája)

2009. febr. 20. 13:07
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát én azt hittem,hogy senki se fog örülni,mert igaz,hogy egzisztenciám nincs,meg munkanélküliség is van a családban,meg a párom még nem a férjem,meg még nem lakunk együtt stb. Az apám ki is jelentette,hogy "el kell vetetni"! Gondolhatod,mit éreztem! De a párommal eldöntöttük,hogy megtartjuk és kész. 30 körül már ne gondolkozzon az ember az abortuszon! Nagyim örült,ö majd elmondja a többi rokonnak,de amúgy meg nem érdekel,hogy ki mit mond. A lényeg hogy ti örüljetek!

24 hetes km

2009. febr. 20. 13:09
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Az én anyósom is többször mondta a férjemnek, h' nem örül az unokának. Nekem nem merte, és szerintem azt hitte, h' a férjem ezt nem mondja el nekem. Rajta kívül az összes családtag és a barátaink is odavannak érte, sőt, még a szomszédok is többet érdeklődnek felőle a liftben, mint a "Nagyi". Én nem foglalkozom vele.
2009. febr. 20. 13:09
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Na és a párom néhány rokona és a nagymamája szó szerint ki lesz akadva!

24 hetes km

2009. febr. 20. 13:14
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát anyukámnak, 2 napja mondtam el... Amilyen kiosztást kaptam /tunk.... Ez reggel 8 órakor volt... Este 6kor csörög a telóm, anya.... na gondoltam jön a következő felvonás...

így nézett ki: Szia anya (félve)!

SZIA!!! (hangosan kérdve)

Na mi van (én félve)

Anyukám szóáradata: Na jól vagy? Nem fáj semmid? Nem fáztál meg? Ugye nem emeltél ma nehezet? Pihensz sokat? Ne te gyújts be! ... stb stb stb :o))))) Áhá mondom :o))))

De a párom szüleinek nem merjük elmondani.... Azzal várunk a 4. hónapig... és akkor is akkora kiosztást fogunk kapni, hogy le fog esni a fejünk.

( Családi állapotunk és helyzetünk a következő: nem vagyunk házasok, de már több, mint egy éve együtt élünk a közös házunkban (családi) dolgozik , dolgozom, 2 autónk van + kuyta :o) én emellett fősulit kezdek... és a saját vállalkozásomat építgetem...)

2009. febr. 20. 13:27
 8/14 anonim ***** válasza:
Nálunk anyós nem örült neki. Már van egy 5 éves lányunk és szerinte a mai világban bőven elég egy gyerek is. 7 éve vagyok együtt a férjemmel, de ennyi idő alatt sem tudott megbarátkozni a gondolattal, hogy én vagyok a fia felesége.
2009. febr. 20. 14:11
 9/14 A kérdező kommentje:
Nekünk 28 évig kell bankot fizetni,habár nem keresünk rosszul mégis Apu állandóan a pénz miatt idegeskedik.Gondolom ezért sem fog örülni,plussz vam egy kis önzés is benne mert 73 éves(hatvannak se néz ki)és régebben egyszer azt mondta hogy hova neki ilyenkor már unoka hisz nem fogja látni már felnőni...
2009. febr. 20. 14:23
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én biztos voltam benne, hoigy nagymamám nem fog neki örülni, mert nem fejeztem be a fősulit, és neki meggyőződése, hogy diploma az kell:) Viszont mikor elmondtuk neki, örömében elkezdett zokogni:))

Írtátok elég sokan, hogy anyóspajtás nem örül a babának. Nálam ilyen baj nincs sajnos (párom anyukája nem él), de barátnőmnél volt ez a helyzet. Mondjuk ők nagyon fiatalok voltak (barátnőm 17 volt). Barátja anyukája kiosztotta őket, hogy mit képzelnek ők magukról, meg hogy ezzel tönkreteszik az ő életét... stb. Mondtam barátnőmnek nem érdemes vele foglalkozni, majd akkor hogy fog neki örülni, mikor kibújik a pici. Igazam is lett, dicsekszik a barátnőinek, hogy milyen gyönyörű meg okos az ő unokája:))

Szóval nem kell foglalkozni vele. Ha meglátja a picit,

úgyis beadja a derekát, ha mégsem akkor meg nem kell hozzá sűrűn járni:)

2009. febr. 20. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!