Milyen fiú nevet tudtok ami nem túl gyakori és szép is? A lányom neve Lilian, csak nem tudjuk mi legyen a kistesó neve
Szia! Nekem van két kisfiam,ők Dominik és Patrik.
A harmadik kisfiam még pocaklakó, és ő Kilián lesz.
37+2 heteske
Szia!
Nekem is fiam lesz és én is ebben a cipőben eveztem mint te. Aztán felcsaptam az utónévkönyvet és ami nagyon megtetszett, ráadásul nem is gyakori, az a Damján (görög- latin eredetű) és én Daminak becézem. Szerintem nagyon édes!!!!!!
27+4 hetes az Urfika a pocimban:)Te hány hetes vagy első válaszoló?
Köszike a választ!
sziasztok!
én is bajban vagyok. nekem is kisfiam lesz, de nincs egy név se ami igazán tetszene. talán a Krisztián, Patrik, Márk, de hogy lehet ezeket becézni? a Kilián nagyon szép név, de nagyon különleges.
üdv 21 hetes pocis
Itt a lap alján van a babanév kereső, és még becenév szerint is lehet keresni. Lehet én valami L betűs nevet választanék a kisfiúnak, nálunk is L betűs a kislányom, Loretta.
Tetszik a Lóci, de nem tudom, hogy ez most a Lőrinc, vagy a Lóránt vagy Lóránd becézése? A kereső szerint a Lőrincé. Nem rossz a Levente sem, vagy a Lázár.
Vezetéknevünk M betűs, az sem rossz, ha azzal egyezik a keresztnév. Nekem még a Mór, Móric is tetszik, de anyukám kiakadt, hogy ezt nem vállalja be, és hazudni fog, ha megkérdezik hogy hívják a gyereket:)) Pedig pont a Móricka miatt tetszik, olyan vicces:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!