7 hetes vagyok, néha úgy érzem mintha be lennék csípve, szédelgek és rosszabbul látok. Ez normális?
Szia!
Sokat legyél levegőn,sétálj sokat.Ez jót tett nekem remélem neked is jó lesz.
Boldog Baba várást!
27+4 hetes kismami(1 éves kilány anyukája)
szia!
en is voltam mar igy. foleg reggel es delelott. reggel rogton forgott a vilag korulottem amint kikeltem az agybol.a vernyomasom volt elegge alacsony 80/44 szoval rakenyszeruletem hogy akaratom ellenre kavezzak reggel,mert a Coca Cola sem segitett, hiaba tartalmaz koffeint. nagy nehezen legyurtem a kavet, es azota helyre allt a vernyomasom. jot tesz ha setalgatsz a friss levegon.
Udv.14 hetes
Szia, én is szédelegtem az elején, nekem alacsony a vérnyomásom is, viszont a pulzusom meg magas. (100/60 és 100 a pulzus is). Nagyon hamar kifáradtam.
Táncórákon nem mert megforgatni a férjem, mert kellett vagy 5 mp. amíg megtaláltam magam :)). Pihenj, fontos még a korai terhességnél is. Kitartás!!! Később a poci miatti " jaj azt hittem elférek - re is készülj:)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!