A 18-20. heti ultrahangot nálunk a kórházba a 19. héten végzik. De a babám méretei alapján 1 héttel idősebb. Ez így nem gond?
Figyelt kérdés
Tehát ha én a 19. héten megyek csütörtökön, akkor 19+2 hetes leszek, de babám méretei alapján már 20+2-es. Nem lesz késő? Vagy menjek a 18. héten? Az a baj, hogy a kórház messze van nem tudok csak úgy bemenni megkérdezni, hogy akkor most mikor menjek. Kedden vannak a hét fordulók, akkor viszont nem tudok menni, mert kedden nincs ultrahang. Vagy menjek el hétfőn 18+6 hetesen? Igazából attól félek, hogy a méretei miatt valamint már nem lehet mérni, mint például a tarkóredőnél 12 hetesen, ami a babával együtt nő.2011. márc. 10. 12:12
1/5 A kérdező kommentje:
Vagy ennek az egy hétnek nincs jelentősége?
2011. márc. 10. 12:13
2/5 anonim válasza:
Nálam így volt: A 16.betöltött héten voltam a szokásos havi vizsgálaton a dokimnál. Ő akkor azt mondta, hogy kb. 5 nappal nagyobb már a babám, tehát 16+5 hetes. Azt mondta, hogy a 18-20 hetes UH-ra úgy kérjek időpontot, hogy a 20.hetet azért már ne lépjem túl - és ehhez a 16+5 hetes állapotot vegyem alapul. Tehát szerintem inkább menj egy héttel korábban, akkor tutira jókor mész! Hiszen akkor leszel 18+2 (vagy ha a méreteket nézzük, akkor 19+2).
3/5 anonim válasza:
Bocs... 18+6 (19+6) leszel. Tökéletes időpont a hétfő!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2011. márc. 10. 13:36
5/5 anonim válasza:
A baba attól nem idősebb, h nagyobb! Én 19 hetesen voltam, de nekem is nagyobb volt a babám, semmi gond nem volt. Mehetsz 19 hetesen nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!