Ez normális? 27 hetes kismama vagyok és enyhe mensi szerü fájdalmaim vannak! Aggodjak vagy nem kell?
Figyelt kérdés
2009. febr. 19. 20:15
1/3 anonim válasza:
Szerintem ha enyhe, akkor nem kell aggódni, valszeg többet kellene pihenned, és szedj magnézium készítményt! Boldog babavárást:)
2/3 A kérdező kommentje:
Szedek magnéziumot! Akkor érzem inkább mikor fekszek és kicsit feszül a pocim!
2009. febr. 19. 20:19
3/3 anonim válasza:
Szia! Én pont ma jöttem ki a kórházbol...27 hetes vagyok...és vérzéssel voltam bennt 1 hetet. a szobatársam szintén 27 hetes és egy sima vizsgálatra jött be...közölték hogy több mint 1 ujjnyira nyitva van és azonnal kezelést kapott...(visszatartást) az ő panaszai egy icike picike keményedés volt és néha icike picike görcsök...őt már végig bennt tartják...frontoktol kezdve mindent felhoztak kiváltó oknak,de az tény hogy nem vagyunk egyformák és panaszoktol függettlenül történhetne bajok...tehát ha görcsölsz nézesd meg magadat a dokival az a biztos...inkább mondják rád hogy de aggódós kismama mint hogy ideje korán megszülj... További szép napokat:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!