Magándokihoz járók! Anyagi ügyekben egyeztetnétek velem?
Úgy érzem fejőstehénnek néz a dokim. Nem akarok még rákérdezni, maradjon meg a békesség szülésig, de zavar, hogy minden konzultáción fizetek, akkor is, amikor semmi sem történik. A férjem is így fogalmazott, amikor egyszer elkísért: túl sok a szöveg, kevés a tartalom. Én ekkor még azt mondtam, hogy nincs panasz, minden rendben, ápolja a lelkem. De kíváncsi lennék nálatok hogy van.
Júliusban teszteltem, augusztusban mentem hozzá először. Egy randi nála 10 ezer forint, nem a legolcsóbb, de van drágább is. Minden hónapban egyszer megyek hozzá, vittem a vérképet, ultrahangot (ő nem csinálja, tehát ezért is mindig külön fizettem az UH rendelőben, mert nem a kórházba mentem), beszéltünk a panaszaimról, amik nem voltak (leszámítva émelygés, fejfájás, sav, de ezeket csak meghallgatta, tenni nem lehet ellene, ez ezzel jár), néha megvizsgált, ennyi. (A 36. héten leveendő kenetért külön kért még 5 ezret.) Most már itt vagyok a végén, gyakrabban kell mennem, hétfőn 9 percet voltam nála, méhszáj zárt, semmi extra, annyit mondott, ha nem jön a bébi 40. hét után minden nap CTG ... hmm.. hmm.. jöjjön a jövőhéten is, én adtam a 10 ezret, ő elvette, elköszöntem és rosszul esett. Miért nem mondta, hogy most nem kell? Semmit sem csinált úgymond!? Egy hét múlva megint fizessek azért, mert felnyúl? Az egész terhességem alatt egy komolyabb bajom volt, nem volt rendben a ph-m, de nem tettünk ellene semmit, mert ilyen a flórám, most a kenetem eredménye Streptococcus agalactiae fertőzés, amit igazából ki sem emelt, csak annyi, hogy lecsorgatnak majd nekem antibiotikumot és a babát is kezelik. ??? Egyébként igazán kedves, barátságos nő, jó, hogy nem stresszel, és hogy nem hozza rám a frászt, de áldozhatna ő is a jó beteg-orvos viszonyért, nem? Vagy csak én vagyok naiv? A 100 ezret pedig toljam majd szülés után... :(
Nálatok hogy van/volt?
Nekem 3000 a magánrendelés, ha van citológia vagy kezel vmiért, akkor 4-5 ezer.
Szülés 40ezer, mi nem pénzt adtunk, de az ajándék 120ezret ért.
Viszont 60%-ban a kórházba hívott, ott meg nem kért pénzt.
UH-t ő csinált minden esetben.
Szerintem a te tarifáid nem normálisak, hanem egyszerűen iszonyú magasak.
Az én dokim 7000-et kér a terhesgondozásért Pécsett, amikor volt egy kis gond a 8. héten 2 hetente mentem, de emlékezett, így akkor csak feleannyit fizettem. Ha csak receptet ír, az 1-2000 Ft. Emellett bármikor számíthatok rá, de szerencsére még nem volt rá szükség. Én mindig megkérdezem, h mennyivel tartozom, magamtól nem adok fix összeget.
A méhen kívülimet szeptemberben még Bp-en műtötték, de csak ideiglenesen laktunk ott, így a dokit megtartottam, mert úgyis jöttünk haza. Elmentem hozzá a műtét után megbeszélni a folytatást, majd 1 órát ápolta a lelkem, de egy fillért nem fogadott el. A varratszedésért szintén semmit, pedig nem ő műtött... Nagyon emberséges volt velem.
Szóval én úgy érzem nagyon korrekt a pénzügyekben is, eddig még soha nem volt lehúzásszagú a dolog.
Szia!
Nekem 8000 Ft havonta a doki. Első terhességnél cukros voltam+magas vérnyomásos, így mondta, h most vszínűleg nem 4 hetente találkozunk, hanem sűrűbben, de hogy ez nem érinti a "pénzügyeket", tehát továbbra is havonta fizetem a 8000-et, nem alkalmanként. Mondjuk még csak 10 hetes vagyok, nem tudom mi lesz a végén, remélem, nem emelkedik az összeg :)
Nálatok egyértelmű fejőstehén-effektus áll fenn - szerintem...nagyon durva...
Ja, bp-i vagyok.
Én székesfehérvárra járok dokihoz.Itt egy vizsgálat 5 ezer ft iyenkor uh is van meg nézi a méhszájat is.Ha lesz nst pár héten belül az + 1500 ft lesz.
3 hetente járok hozzá de ha gond van bármikor hívhatom és soron kívül megvizsgál.
A szülésre még nem kérdeztem rá de decemberbe 50 ezer volt+20 ezer a szülésznő.
Huhh... Csajok, köszönöm, hogy ennyien írtatok, tényleg nagyon nagyok a különbségek. Azt csak félve merem leírni, hogy Érdről van szó, egy pesti doktornő jár ide rendelni. Csak hétfőnként van, a rendelő nem éppen hiperszuper, sőt nagyon kezdetleges, mindig csak aznapra rendezik be a terepet, néhány kellékkel, legutóbb majd megfagytam. A tarifák ki vannak írva, ezért nem kérdezem, hogy mennyivel tartozom, hanem veszem elő a pénzt. Babóca már itt születik, a 6 hetes kontrollon viszont elmondom a sérelmeimet. Sajnálom, hogy váltanom kell, mert nem régen költöztünk ide, fórumokon tudakozódtam, őt tartják a legjobbnak a városban. Vicc az egészben, hogy alig lehet időpontot kapni hozzá, pedig negyed óránként érkeznek a páciensek, várni eddig mindig kellett...
Köszönöm a válaszokat még egyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!