Kismamák! Kismama ruha árakról, választékról hogy vélekedtek?
Én már számtalan helyen szétnéztem, de nagyon sok iszonyatos ruci van. És az árak, 6-8 ezer egy felső? Még eddig egy csini farmert vettem, 6EFt-ért. Az még talán elfogadható volt. Ti hol vásároltok? Jnsz megye és Budapest nekem a legjobb. :)
13 hetes km
A Kelenföldi pályaudvarnál van egy kis ruha bolt, ahol vadi új cuccok vannak, én ott vettem kismama gatyát 1990 Ft-ért. Kord anyagból van, és szerintem nem néz ki olyan rosszul.
Remélem segíthettem.
Szia megint!
Azért írtam, hogy olvasd őket át, mert rengeteg olyan válasszal találkoztam, ami település független (pl. C&A, H&M) és elég sok spórolós ötlet, praktika van (pl. bandázs, turkáló, aukciós oldal).
Amikor terhes voltam, akkor pont nem volt választék vastag nadrágból (nekem az kellett volna), de Bp. Bakáts tér a körúthoz közeli oldalán van egy turkáló.
Itt is vannak szép ruhák:
Én végig jártam a brandont,a megatoys,a West Endben lévő boltokat,az utobbiban,szép és vagány divatosak,de magyar termékek lévén,van pofájuk elkérni 15-23e ft-ot egy gatyáért,az előzőkben meg olyan ódivatúakat árulnak 10e ft felett hogy borzalom!
Végül a Pintácsi Vikinek van egy Outlet boltja a bartók Béla úton,és egy nem outlet a József Krt 9-ben! 10e a legdrágább,de nagyon modern és szexi cuccok vannak!Van veboldala is! a neve mammystic!!! Én az otletben vettem egy farmert 4900ft-ért,annyi a hibája hogy kifutó modell,na bumm...nagyon szeretem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!