Egybekelni teherbeesés, vagy a baba születése előtt?
13:24!
Ha fontos lett volna, biztos megoldjuk. :) De nem az.
Az en eskuvom sem volt egy millio, pedig voltunk 40-en :) A valasomert pedig egy forintot se fizettem. :D Ugy hogy nem tudom, mirol beszelnek egyesek. Es nem azert hazasodtunk ossze, hogy bizonyitsunk, vagy hogy lehuzzuk a rokonokat, ez is megint milyen? Szerettuk egymast, es hivatalosan is egymas legkozelebbi hozzatartozoi akartunk lenni. :) Vegul sajnos elvaltunk, de csendben, veszekedes nelkul. Az ok pedig nem ide tartozik.
Most a paromtol babat varok, es nem hazasodtunk meg ossze. Nem eroltetem, de valamikor biztos meg fog tortenni. Szerintem biztonsagosabb, mert ne adja Isten, valami baj tortenik, a hazas feleket a torveny jobban megvedi mint a csak partnerkapcsolatban eloket (sulyos baleset, halal stb.).
Persze elfogadom, ha valaki nem akar, de szamomra a hazassag a biztonsagrol, a bizalomrol szol, a parom a legkozelebbi hozzatartozom lesz es tenyleg a "kezebe adom az eletem", ahogy o az enyembe. Epp ezert jol meggondolom, kit reszesitsek ekkora kegyben :) (volt ferjemnel se a megbizhatosaggal volt gond :) )
offffffff
1324 vagyok! Ki a fene beszél itt rokonok lenyúlásáról???
Annyit írtam CSUPÁN, hogy ha lagzit is akartok, azt ha okosan szervezitek meg, nem kerül többe, mint a borítékokban kapott pénz!És azért írtam ,mert előttem voltak olyan reakciók, hogy amiatt inkább nincs házasság! Nálunk kb fejenként 6-7ezer forintra jött ki a költség, és ilyesmi összegek landoltak a borítékokban is, de nyilván senkinek nem mondtuk meg, hogy ennyit meg annyit fizessen!!!!Volt aki többet, volt aki kevesebbet, volt aki semmit nem adott! Annyit kértünk, h nászajándékra ne tányért meg köcsögöt hozzanak, hanem inkább a péánzt, amit erre fordítanának!
Abban a 6-7 ezerben benne volt szállás, nasika esküvő előtt, 4fogásos vacsi,torta, reggeli! Egy félpanziós éjszaka is drágább ennél manapság!!!
Most itt ki a fene nyúlt le kit???
Az tény, hogy össze kell kaparni vhogy a pénzt, a lagzira, de utána másnap már meg is van, sőt egy kcsit több, HA OKOSAN CSINÁLJÁTOK A SZERVEZÉST! (nyilván nem romlott kaját vettünk féláron)
Aki meg nem tudja összeszedni a pénzt, az főzzön egy nagy adag gulyást, rendezzen a kertben egy kis partit esküvő után, este meg mehet haza mindenki! Vagy ne hívjon el senkit!
Vagy nektek az ilyesmi már túl snassz? Vagy puccparádé vagy semmi?
Kezd ez a kérdés a házasság-élettársi kapcsolat örökös kérdéséhez kanyarodni...
Itt nagyon jól össze van szedve, hogy miért házasság:
Nem szerettem volna a kérdésemmel vitát szülni. Mindenkinek megvan a maga véleménye, hogy mi a család fogalma, és, hogy mikor jöhet a baba.
Én 34 éves vagyok, és már 20 éves koromban tudtam, hogy nekem nagyon fontos a házasság intézménye. Nem ecsetelném, hogy miért, hisz sokan leírták előttem. Emiatt pedig kár lenne vitákba bonyolódni :)
Számomra nem csak egy papírt jelent... Ha csak annyit jelentene, akkor valószínűleg nem tartanám fontosnak.
(gondolom ezzel nem vagyok egyedül) :) Szerencsére a párom is házasságpárti (ő még csak 23 éves) és nyárra tervezzük az esküvőt. Kis esküvő lesz, a saját kertünkben 50 emberrel... :) Messze nem 1 milla a költsége. :)
Nagyon szeretnénk kisbabát is. Persze nem lett volna gond, ha hamarabb jön a baba, úgy is nagyon vártuk volna. Nekem így kerek az egész... És boldog vagyok, hogy a választott hölgy hamarosan a feleségem és a gyermekeim édesanyja lesz.. :)
Ennek ellenére teljes mértékben tiszteletben tartom azokat, akik úgy gondolják, hogy nem szükséges a házasság, és jöhet a baba...
Sok boldogságot mindenkinek!!
Sziasztok!Mi jövő nyárra tervezzük a lagzit,de mivel most vagyok 6 hetes kismama,ezért a polgárit megtartjuk még idén:)Én is azt a nézetet vallom,hogy nem akarok apaságival szülni....Amúgy én is házasság párti vagyok,imádom anyukámék esküvői fotóját is nézegetni,és tudom a mi Manónk is imádná.Persze nem csak ezért...szeretjük egymást.Én nem ítélem el azokat akiknek jó az élettársi mindenki más,nem vagyunk egyformák.Nekem már maga a szó sem tetszik élettárs...Nagyon tetszett az a hozzászólás,hogy ez picit a biztonságról is szól...ez így igaz.A pucparádéról pedig annyit,én mint lány mindig puccos esküvőről álmodtam,persze a józan ész határain belül:D
Én azt mondom had szóljon!!!Szép a pici esküvő is,voltam olyanon is.Ez a pár pénztárcáján,fontossági sorrendjén és egyéniségén múlik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!