Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Émelygés ellen mit ajánlotok?

Émelygés ellen mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Help, nagyon nem jól viselem, és tippeket várok, hogy mit egyek-mit ne egyek?

Valahol olvastam a kóláról is, hogy jó. Bevált ?

2011. márc. 7. 21:34
 1/10 anonim ***** válasza:

Gyömbértea!! Friss gyömbért reszelj le, és forrázd le vízzel... Kb 1 teáskanálnyit egy csésze vízzel...

Akár rágcsálhatod is a gyömbért... Nekem ez bevált, illetve háztartási keksz... Ha nem volt más, akkor pedig félbe vágtam egy citromot, és azt nyalogattam.. :)

Pfú engem folyton gyötört a hányinger, de a gyömbér teát mikor elkezdtem inni rendszeresen... Viszont, ha ez sem enyhíti, akkor reggel próbálj meg bevenni 1-2 szem b6 vitamint... :)

2011. márc. 7. 21:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Citromos víz. Cukrot ne tegyél bele, csak egy kis citromot csavarj a vízbe.
2011. márc. 7. 21:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Háztartási keksz!
2011. márc. 7. 22:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Félig viccnek szánom,de türelmet és kitartást!:) Nekem csak az idő oldotta meg:S
2011. márc. 8. 00:55
 5/10 anonim ***** válasza:

Én most vagyok 11 hetes és 4 napos, de még mindig egész naposak a rosszullétek. Csak nagyon ritkán hányok, de az émelygés, hányinger nagyon kikészít.

Sajnos én is próbáltam mindent, de semmi sem használt.

A B6-ra a háziorvosom is és a nőgyógyászom is mondta, hogy biztosan nem használ. A citrom, a gömbér, a kóla, a keksz és társai sem használtak.

Egyedül a jeges víz és a mentolos rágó enyhíti, de nem veszi el teljesen.

Én már csak abban bízom, hogy lassan elmúlik.

Kitartás!

2011. márc. 8. 08:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem bevált a kóla, meg a gyömbér üdítő is.Egy-egy korty néha csodákra volt képes!
2011. márc. 8. 08:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem a szénszavas gyömbér üdítő jött be jéghidegen.
2011. márc. 8. 12:13
 8/10 anonim ***** válasza:
:) szénsavas
2011. márc. 8. 12:14
 9/10 anonim ***** válasza:
én most 7+1 hetes és nagyon gyötör már néha a hányinger, borzasztó néha, de tegnap vettem én is gyömbér üdítőt, nekem ez most bevált.
2011. márc. 8. 12:53
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Kipróbálom a gyömbért, hátha...Nekem se jött be a b6, semmit sem javított a helyzeten.
2011. márc. 8. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!