Festés, meszelés ártalmas?
Én 37 hetes voltam amikor meszeltük a lakást.Semmi bajunk nem lett.
39.héten szültem.
Mi építkeztünk, mikor teherbe estem. Már terhes voltam, csak nem tudtam róla, mikor a párommal 80 kilós gerendákat cipeltem. A kiscsaj kapaszkodott rendesen.
Kb. 16 hetesen én egyedül festettem ki a szobáját, pucoltam ablakot.
Ha a vegyszerektől, portól félsz, lehet venni munkavédelmis boltokban maszkot.
Egyébként meg csináld azt, amihez kedved, energiád van.
szia,
lehetőleg tegyél fel maszkot, hogy ne lélegezd be a káros gőzőket, illetve semmi nehezet ne emelj, létráról meg szó sem lehet.
De ha jót szeretnél a későbbiekben is a babának és magatoknak léteznek bababarát festékek, amik nem bocsájtanak ki káros anyagokat. Keress rá az interneten, én csak ajánlani tudom, mi is ezzel festettük a picurkák szobáit.
Sziasztok,
7 hónapos terhes vagyok, most állunk neki a gyerekszoba kialakitásának. A bútort megrendeltük, de előtte ki szeretnénk festeni a szobácskáját. Én is gondolkoztam hogyan vegyem ki a részem a munkából, de úgy gondolom amit nem érzek extrán megterhelőnek azt csinálhatom. Maszkot mindenképppen veszek, hogy a port ne lélegezzem be. Mit jelent az, hogy bababarát egy festék?? Van valakinek erről tapasztalata? A festéket és a színeket is most szeretném kiválasztani.
Előre is köszi...
Szia,
az, hogy bababarát egy festék azt jelenti, hogy oldószer és szagmentes, így nem lélegzi be a kisgyerek a káros gőzöket. Én mint szakember a Platinum Kid festéket szoktam ajánlani, ez a festék ezüstös is tartalmaz, ami köztudottan meggátolja a gombák és baktériumok szaporodását a falon. Ezek is kaphatóak többféle színben, keress rá a neten, nem szeretnék reklámozni. Üdv., jó egészséget neketek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!