Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt normális ha...

Terhesség alatt normális ha eldugul az orrom?

Figyelt kérdés

Több helyen olvastam már hogy a hormonok hatására sok kismamának eldugul az orra. Úgy néz ki nálam is ez van mert már egy hónapja folyamatosan el van dugulva az orrom. Voltam már fül-orr gégésznél is aki megállapította hogy orrpolipom nincs viszont az orrnyálkahártyám meg van duzzadva. Tengervizes orrspray /ami nem hat semmit/ plusz napi egy kalcium pezsgőtabletta. Allergiás nem vagyok szóval emiatt nem dugulhat el az orrom és terhesség előtt nem volt ilyen problémám . Aki járt már így annak szülés után ez a problémája elmúlt ugye? Éjszakánként is arra ébredek hogy mindjárt megfulladok, nem kapok levegőt. Milyen orrspray-t lehetne használni?

21 hetes kismama

2011. márc. 7. 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Én egy homeós orrspayt használtam terhesen, az a neve, hogy Euphorium. Igazából mikor fújkáltam vele az orrom, akkor segített, legalább néha kaptam levegőt, de az orrdugulás nem múlt el véglegesen. Viszont szülés után 2 nappal már nyoma sem volt az orrdugulásomnak...pikk-pakk eltűnt.

Tudom idegesítő, de türelem és kitartás.

2011. márc. 7. 17:57
 2/5 anonim ***** válasza:
én innen tudtam meg, h másodszor is terhes vagyok. Már az elején eldugult az orrom. :-) Piszok idegesitő volt. mire ezsembe jutott, h jééé az elsővel is ez volt. És pozitiv lett. és az orrdugulás is végigkisért...:-) most is tart.utálom...
2011. márc. 7. 19:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a terhességem vége fele jelentkezett ez a probléma. A védőnőm javasolta, a stérimar orrspray-t, és nekem bevált. Esténként fújtam be, és így nyugodtan tudtam aludni. De ez is tengervíz.
2011. márc. 7. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezt lefelejtettem! A szülés után egyből elmúlik! Kitartás!!!
2011. márc. 7. 21:21
 5/5 barika13 válasza:

Sziasztok!

Igaz, hogy egy ideje nem irt senki ide, azért én irok és hátha valaki válaszol. Velem sajnos az történt, hogy a terhesség korai szakaszában előjött az orrdugulás, aztán a hetedik héten megállapitották, hogy nincs szivműködés és műtéti befejezés volt. Ezek után azt gondoltam, hogy mivel sosem volt ilyen dugulós problémám, a terhesség megszűnésével elmúlik. Csak épp nem akar elmúlni! Nem tudom elképzelni, mi lehet az oka, lehet, hogy már rászoktam az orrsprayre és azért?

2012. nov. 20. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!