Terhesség alatt normális ha eldugul az orrom?
Több helyen olvastam már hogy a hormonok hatására sok kismamának eldugul az orra. Úgy néz ki nálam is ez van mert már egy hónapja folyamatosan el van dugulva az orrom. Voltam már fül-orr gégésznél is aki megállapította hogy orrpolipom nincs viszont az orrnyálkahártyám meg van duzzadva. Tengervizes orrspray /ami nem hat semmit/ plusz napi egy kalcium pezsgőtabletta. Allergiás nem vagyok szóval emiatt nem dugulhat el az orrom és terhesség előtt nem volt ilyen problémám . Aki járt már így annak szülés után ez a problémája elmúlt ugye? Éjszakánként is arra ébredek hogy mindjárt megfulladok, nem kapok levegőt. Milyen orrspray-t lehetne használni?
21 hetes kismama
Én egy homeós orrspayt használtam terhesen, az a neve, hogy Euphorium. Igazából mikor fújkáltam vele az orrom, akkor segített, legalább néha kaptam levegőt, de az orrdugulás nem múlt el véglegesen. Viszont szülés után 2 nappal már nyoma sem volt az orrdugulásomnak...pikk-pakk eltűnt.
Tudom idegesítő, de türelem és kitartás.
Sziasztok!
Igaz, hogy egy ideje nem irt senki ide, azért én irok és hátha valaki válaszol. Velem sajnos az történt, hogy a terhesség korai szakaszában előjött az orrdugulás, aztán a hetedik héten megállapitották, hogy nincs szivműködés és műtéti befejezés volt. Ezek után azt gondoltam, hogy mivel sosem volt ilyen dugulós problémám, a terhesség megszűnésével elmúlik. Csak épp nem akar elmúlni! Nem tudom elképzelni, mi lehet az oka, lehet, hogy már rászoktam az orrsprayre és azért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!