Mit gondoltok erről a névről: Bereczki Mira Abigél?
Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 16:26
11/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a választ! Számítottam rá, hogy lesz olyan, akinek majd nem tetszik, de nagyon örülök, hogy többségben vannak az igenek :) Természetesen a "nem" válasz is épp olyan hasznos, hiszen "igen vagy nem?"-re igennel vagy nemmel lehet válaszolni :) A válaszokat és a jókívánságokat is nagyon köszönöm! Boldog babavárást!
2011. márc. 7. 18:16
12/15 anonim válasza:
Nekem Mirám van!A Mira csodát jelent,és szerintem gyönyörű név!
13/15 anonim válasza:
Szerintem Abigélt hagyd el, simán a Mira nagyon jó, bár nekem egyik név sem tetszik, ettől eltekintve B. Mira szép név!
14/15 anonim válasza:
Túl van komplikálva. Nekem tetszik mindkét név, de talán jobb lenne simán a Bereczki Mira. Az Abigéllel már túl sok.
15/15 anonim válasza:
nekem jobban tetszik a Bereczki Barbara.mert ezt sokkal könnyebb is kimondani.nekem így ez a név hogy Bereczki Mira Abigél nem tetszik egyrészt hosszú nem illenek össze a nevek.másrészt ha 2 nevet szeretnétek a picinek akkor inkább úgy hogy a vezetéknév és az első keresztnév első betűi egyezzenek például Bereczki Barbara Réka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!