Volt-e jó kimenetele annak, amikor a picike túl pici? 9 hetesen 13-17 mm kellene legyen, de csak 7,1.9 nap alatt csak 0,4 mm-t nőtt?
Nincs semilyen káros szenvedélyem, és nem kínoznak rosszulétek, normálisan élek és táplálkozom.
Mit tehetek még?
Szia!
Most nem szabad kétségbe esned és azon aggódnod, hogy valami probléma van. Ezzel még többet ártasz a babádnak. Nem olyan biztos, hogy valami baj van. Az is lehet, hogy csak el vagy számolva és nem is 9 hetes vagy. Nekem a 12. héten "túl nagy" volt a babám, vagyis a szonográfus csaj azt mondta. Akkor volt 7,9 cm.
Nyugodj meg, keress fel egy jó dokit és ő majd elmondja, hogy mi a helyzet.
Minden jót! Kellemes baba várást! Jó egészséget! :)
18 heteske
Köszönöm a válaszokat,bár nem vígasztaltak meg:(
Voltam ultrahangon ultrahangon, ott mérték ezeket az értékeket. Egy hét múlva kell mennem ismét, de lehet, hogy megkeresek egy másik dokit is.
És most kicsit vérzek is, remélem, hogy csak a menzesz második kimaradását jelzi.
Most pihenek. Mondtam a picinek, hogy nagyon szeretnénk, hogy éljen és egészséges legyen.
Mit tehetnék még?
Két doki is azt mondta nincs gyógyszer a vérzésre, más mint amit amúgy is kapok: a 3x2 ultrogestan.
Ti hallottatok másról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!