Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miskolcon a megyei kórházban...

Miskolcon a megyei kórházban hogyan zajlik a 12. heti uh?

Figyelt kérdés
Csütörtökön megyek és arra lennék kíváncsi, hogy sokat kell-e várni (nem kaptam időpontot), hüvelyi vagy hasi, szonográfus csinálja vagy doki és hogy lehet-e képet kérni és mennyiét?
2011. márc. 7. 12:44
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen segítek. Na szóval, sokat kell várni, mivel nem kapsz időpontot ha kérsz akkor sem, a kettes uh vizsgálóban fogják csinálni, valószínűleg Fehérné lesz a szonográfus. Nekem 2 órát kellett várnom. Ha Fehérnét kapod, akkor hüvelyi és hasi is lesz, párod bent lehet veled, ha akar, és képet is lehet kérni, de szólj előtte neki, hogy szeretnél. Ezer forint/ darab áron.

Van állandó beutalód? Ha nem akkor a patológián kell kérni, ott is kell várni minimum egy órát. Mindegy mikor mész, de lehetőleg a 11-12 órát kerüld el, mert akkor van a 18-20 hetes genetikai ultrahang és akkor csak őket fogják behívni, akkor még többet kell majd várnod.

Ha van még kérdésed szívesen válaszolok.

2011. márc. 7. 12:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Mindenre megkaptam a választ, nagyon aranyos vagy!
2011. márc. 7. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!