Miskolcon a Megyei kórházban hová kell menni (vagy a Semmelweisbe?! ) genetikai ultrahangra?
Genetikai vizsgálaton voltam. Ami valójában csak beszélgetés volt, kaptam egy papírt amin az van,hogy kedden menjek genetikai ultrahangra, aztán ide vissza. Azt viszont nem kérdeztem meg,hogy ez hol is van.
Esetleg tudja valaki,hol csinálnak ilyet?
A Semmeiweiszben a főépület első emelet, lépcső után azonnal jobbra, a lengőajtó után az első ajtó. Ki is van rá írva: 18-20. heti ultrahang minden nap 11-től. Vidd magaddal a 12. heti UH leletet és a kiskönyvet is.
Erre voltál kíváncsi?
Megyeiben a genetikai ZH-t a szülészet épületében végzik.
Bemész az épület főbejáratán és rögtön jobbra van egy üvegfalú folyosó, ott a legutolsó ajtó jobbra.
Be kell adni a papírt, és majd szólítanak.
Érdemes 9 körül menni, de doki 10-11 előtt ritkán volt.
Minden jót.
előző vagyok
Utolsó uh eredményt, a genetikai vizsgálat papírját és az afp-s papírt meg a kiskönyvet vidd magaddal (legjobb, ha minden eddigi papírod ott van, de ezek a fontosabbak).
És kedden délelőtt van.
szia nekem genetikai uh ra 18hetesen kellet menni az sztkba vagyis oda ahova nrkrd kell menni és 11töl van ne meny korán csak 11ko 18és20.hét közöt csinálják!41emelet
31hetes mami
Hétfőn voltam az SZTK-ban UH-n. Kedden szintén SZTK-ban tanácsadáson. Onnan kaptam beutalót a megyeibe Genetikai vizsgálatra. A Genetikai vizsgálaton pedig kaptam egy papírt,hogy kedden menjek genetikai ultrahangra.(de a papírról nem derül ki,hogy hova)
Csak azért gondolom,hogy a megyeibe, mert ha az SZTK-ban is csinálnak ilyet akkor miért küldtek a megyeibe.?!
tegnap 08:43 vagyok
Bocsi, tényleg balra van a folyosó...
Kötök már egy masnit a kezemre :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!