Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miskolcon a Megyei kórházban...

Miskolcon a Megyei kórházban hová kell menni (vagy a Semmelweisbe?! ) genetikai ultrahangra?

Figyelt kérdés

Genetikai vizsgálaton voltam. Ami valójában csak beszélgetés volt, kaptam egy papírt amin az van,hogy kedden menjek genetikai ultrahangra, aztán ide vissza. Azt viszont nem kérdeztem meg,hogy ez hol is van.

Esetleg tudja valaki,hol csinálnak ilyet?

2009. dec. 6. 21:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hívd fel telefonon holnap azt az orvost, aki genetikai uh-ra küldött, hogy hova is kellene menned pontosan???
2009. dec. 6. 21:20
 2/13 anonim ***** válasza:

A Semmeiweiszben a főépület első emelet, lépcső után azonnal jobbra, a lengőajtó után az első ajtó. Ki is van rá írva: 18-20. heti ultrahang minden nap 11-től. Vidd magaddal a 12. heti UH leletet és a kiskönyvet is.

Erre voltál kíváncsi?

2009. dec. 6. 22:03
 3/13 A kérdező kommentje:
Oda járok (Semmelweis első emelet). A védőnőm azt mondta,hogy genetikai ultrahangot(magas AFP miatt) a megyeibe csinálnak csak. De ahova adtak Semmelweisből beutalót az csak kérdezgetős vizsgálat volt a megyeibe,és onnan küldtek genetikai ultrahangra. Tehát szerintem nem ugyanoda kell mennem ahova eddig is jártam mert gondolom akkor nem küldtek volna át a megyeibe.
2009. dec. 6. 22:14
 4/13 anonim ***** válasza:
Akkor viszont nem marad más, mint a telefon. Hívd fel őket, és kérdezd meg, hová küldtek téged.
2009. dec. 6. 22:23
 5/13 anonim ***** válasza:

Megyeiben a genetikai ZH-t a szülészet épületében végzik.

Bemész az épület főbejáratán és rögtön jobbra van egy üvegfalú folyosó, ott a legutolsó ajtó jobbra.

Be kell adni a papírt, és majd szólítanak.

Érdemes 9 körül menni, de doki 10-11 előtt ritkán volt.

Minden jót.

2009. dec. 7. 08:43
 6/13 anonim ***** válasza:

előző vagyok

Utolsó uh eredményt, a genetikai vizsgálat papírját és az afp-s papírt meg a kiskönyvet vidd magaddal (legjobb, ha minden eddigi papírod ott van, de ezek a fontosabbak).

És kedden délelőtt van.

2009. dec. 7. 08:46
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Valószínű ez lesz az. 4-5 évvel ezelőtt voltam abban az épületben (szülészet épületében), és úgy rémlik,mintha balra lenne UH. De ez már részletkérdés,ha az épületben van akkor biztos megtalálom.
2009. dec. 7. 18:21
 8/13 anonim ***** válasza:

szia nekem genetikai uh ra 18hetesen kellet menni az sztkba vagyis oda ahova nrkrd kell menni és 11töl van ne meny korán csak 11ko 18és20.hét közöt csinálják!41emelet

31hetes mami

2009. dec. 7. 19:15
 9/13 A kérdező kommentje:

Hétfőn voltam az SZTK-ban UH-n. Kedden szintén SZTK-ban tanácsadáson. Onnan kaptam beutalót a megyeibe Genetikai vizsgálatra. A Genetikai vizsgálaton pedig kaptam egy papírt,hogy kedden menjek genetikai ultrahangra.(de a papírról nem derül ki,hogy hova)

Csak azért gondolom,hogy a megyeibe, mert ha az SZTK-ban is csinálnak ilyet akkor miért küldtek a megyeibe.?!

2009. dec. 7. 23:00
 10/13 anonim ***** válasza:

tegnap 08:43 vagyok

Bocsi, tényleg balra van a folyosó...

Kötök már egy masnit a kezemre :-)

2009. dec. 8. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!