Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terheléses cukorvizsgálaton...

A terheléses cukorvizsgálaton hogyan vesznek vért?

Figyelt kérdés
Csak az ujjamat szúrják meg, és megmérik a vércukor szintet a lötty előtt és a lötty után, vagy vénából vesznek ampullányit megint? Tudom, hogy ez a szüléshez képest semmiség, de a vérvételtől mindig rosszul leszek...:(
2008. febr. 4. 09:57
 1/7 anonim válasza:
60%
renedesen vérvételes csőbe vesznek vért vénábol!Lesz egy éhgyomri majd megittatnak veled egy cukros löttyöt (szörnyű izű)majd egy óra múlva megint vért vesznek,És rá egy órára ismét vesznek egy csövet!!!
2008. febr. 4. 10:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Ettől féltem:( Na, sebaj, mindent az utódért:)
2008. febr. 4. 10:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem így volt.Most voltam 4 napja.Vettek 1 csővel éhgyomorra,megittam a löttyöt (2 húzásra.Ki lehet birni,nem olyan szörnyű.Egy fél citromot bele szabad facsarni.)Aztán 2 óra múlva mégegyszer vettekk 1 cső vért.Ennyi.
2008. febr. 4. 11:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Teljesen új infóval tudok szolgálni, kb. 30 perce jöttem onnan:(

Először leadsz pisit, aztán vesznek vért (4 kémcsőnyit, legalábbis itt).

Megiszod a vackot -nekem tanácsolták, hogy teába tegyem, így elviselhető volt.

Aztán 2 óra múlva (ami nekem kb. 90 perc lett) megint pisi, és 1 kémcső vér.

2008. febr. 4. 11:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne félj. 1 x leveszik az éhgyomri vért. Ne egyél előtte! És előző nap este sem jó bekajálni (nekem a doki mondta). Édes kajával süti, csoki főleg vigyázni.

Aztán iszol 1 pohár szőlőcukros vizet (vigyél friss citromot - védőnő mondta) bele kell tenni és finom limonádét iszol:)

Ennyi az egész:)

2008. febr. 4. 11:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam az utolsó válaszoló, nekem volt teljes vérkép és vizelet-ha csak vércukor van akkor kevesebb vért vesznek, és pisilni sem kell.
2008. febr. 4. 11:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ja és majd elfelejtettem...2 óra múlva leveszik az újabb adag vért - kevesebbet mint először.

Előző válaszoló vok.

2008. febr. 4. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!