18 hetesen voltam a genetikai UHon. Azt mondták úgy néz ki minden rendben, és menjek vissza 3 hét múlva. Ez normális hogy visszahivtak? Aggódom! :- (
Figyelt kérdés
2009. febr. 18. 18:55
1/4 anonim válasza:
én úgy tudom,hogy ha valami baj van, azt mindig közlik az emberrel.feleslegesen ne idegeskedj!
2/4 anonim válasza:
Engem a dokim 2.trimeszterben 3hetente akar látni,mert állítólag ez így van rendjén. Ne aggódj,biztos mondták volna,ha gond van.
3/4 anonim válasza:
Nekem is minden rendben volt a 18. heti uh-on! Mégis visszarendeltek 2 hét múlva. Picit megijedtem, hogy lehet baj van, annak ellenére, hogy a leleten is minden jó volt. Megkérdeztem a dokit és megnyugtatott, hogy minden teljesen rendben van, egyszerűen csak van egy kis fölös a pocimon és nem látnak rendesen!
Nem jelent semmit, hogy visszahívtak! Ha baj van a babával, a dokinak kötelessége azonnal közölni veled! Nyugi! :)
25 hetes kismami
4/4 anonim válasza:
Van olyan rendellenesség, amit már a 18. héten látni, de van amit csak a 20.-on. Szerintem lelkiismeretes az orvosod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!