Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki 34-35héten szült annak...

Aki 34-35héten szült annak lett valami baja a babájának?

Figyelt kérdés
köszönöm a válaszokat. 34heteske
2011. márc. 6. 08:56
 1/9 anonim ***** válasza:
35+5 hétre születtek az ikreim, 2 és 2,5 kg voltak (2 nap maitt korababák ugye), de semmi bajuk hála Isten (koppkoppkopp). Vidám 7 hós kis fickók. Itt netezik az egyik az ölemben, másik apánál. :-)
2011. márc. 6. 09:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Barátnőm 36 hétre szülte a babáit. 2 hét inkubátor, még 2 hét kórház. Utána haza vihették. Néhány hét gyógytornász, és minden rendben!
2011. márc. 6. 12:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha a baba elég nagy, még a koraszülöttség sem feltétlenül merül fel. Én a 36. héten szültem, az elején, 3,8 kg volt és 54 centi volt, szóba sem került a koraszülöttség. Szóval szerintem legfeljebb kicsit később kapod meg a babát (ha koraszülött méretű), de nagy baj már biztos nem lesz, ne aggódj.
2011. márc. 6. 13:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Az utolsó kettő 35 hétre született( nem ikrek, másfél év különbséggel), 2450 gr, és teljesen érettek voltak Rögtön szopiztak, nem kellett emiatt inkubátorba tenni őket. Én is nagyon féltem, hogy bajuk lesz, de mire megszülettek volna már 5 kg felett voltak. Utólag nem bántam.
2011. márc. 6. 15:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Az első gyermekem pont aznap töltötte be a 34. hetet mikor megszületett. 2470 g volt, inkubátorba sem került, nem sárgult be, 4 nap múlva mentünk haza. Okos, kedves, aranyos 27 hónapos kisfiú mára. Mindent időben csinált (járás, forgás...), senki meg nem mondt soha, hogy koraszülött lenne. Nekünk szerencsénk volt.

Jelenleg 36 hetes terhes vagyok, végig azon agyaltam, hogy jaj nehogy megszüljek ismét, bár lehet most sem lett volna semmi gond.

Úgyhogy nyugi.

2011. márc. 6. 19:06
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm ezt a sok megnyugtató válaszokat.
2011. márc. 6. 19:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Baja semmiképp nem lesz, maximum a koraszülöttre kerül egy kicsit. Nekem a lányom a 36. hétre született, 3050g-al, úgyhogy egy percig sem volt inkubátorban, és jöhettünk haza 3 nap után. Hallottam olyat is, aki a 35. hétre szült, és nem kerültek koraszülött osztályra. Az sem mindegy, hogy súlyra mekkora a baba.
2011. márc. 13. 15:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Barátnőm lánya is 35.héten született 2900grammal- koraszülöttnek számított, de egy percet sem volt inkubátorban, jól evett, minden oké volt vele. Kicsit jobban besárgult az átlagnál- ezért kapott infúziót egy napig, és egy hét mulva mehettek is haza. Semmi gond sincsa a lányával!

Boldog babavárást és könnyű sszülést!!

2011. márc. 13. 15:50
 9/9 anonim ***** válasza:

unokatesóm 32. hétre született 11 éve!!!!

És semmi baja, ő a legjobb tanuló az osztályban egy nagyon erős suliban.

2011. márc. 13. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!