Az lehetséges hogy 4-5 hetes terhesen fél óránként kell pisilni? De annyira, hogyha nem megyek rögtön akkor úgy érzem bepisilek. De éjjel nem kell csak ritkán kimennem.
Figyelt kérdés
2009. febr. 18. 15:56
1/3 anonim válasza:
Nekem is így volt ha nem is fél óránként, de nagyon sűrűn, akkor még nem tudtam, hogy babás bagyok azt hittem felfáztam de semmi már tünetem nem volt aztán kiderült és utánaolvastam a neten és mindenhol azt olvastam, " gyakori vizelési inger" ugyhogy ok. de nem tartott sokáig már 13 hetes vagyok de már több hete nincs ilyen érzésem.
2/3 anonim válasza:
Szia! Én is így voltam! Akkor még dolgoztam .Busszal kb 6 perc a munkahely de mire odaértem majd be pisiltem mindig! Pedig indulás elött is pisiltem!
3/3 anonim válasza:
Szia!
Ez teljesen normális reakció, van akinél korábban jön, van akinél később.Nálam szintén már az elején megvolt, azóta sem múlt el, szóval én rohangálok pisilni,éjjelente is minimum háromszor, pedig még csak a 15. hetet kezdtük:-))))Mi lesz később?:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!