Munkaundor, semmihezsincskedvem érzés másnál is gyakori?
Az elején nekem is volt ilyen, ráadásul július volt és meleg. Alig vártam, hogy hazamehessek és aldjak. Aztán augusztusban feküdnöm kellet 2 hetet, utána elmentünk nyaralni.
A második trimesztertól már jólesett dolgozni menni, dmelóztam egészen a 34. hétig.
ez teljesen normális. az elso 12 hetben en is ugy ereztem magam, mint akit agyonvertek, aztan onnantol kezdve mintha megtriplaztak volna az eredeti energiamat :)
kitartas az elejere, onnantol mar nagyon jo lesz.
udv, noj, 36+6
köszönöm a gyors reagálásokat
megnyugodtam :-) lehet azért van ez, mert az első három hónap a legkritikusabb és a természet így védi a kismamákat, alvással nem lehet ártani neki, de lehet, ha teli lennénk energiával, akkor pl. lefutnánk 200 km-t, na az biztos nem lenne jó neki
csak ez a gyomorégés, ez szörnyű, bár tudom, ha majd megszületik, ezekre már nem is fogok gondolni :-)
Hát én már 23 hetes kismami vagyok, de a munkaundor és a fáradtság egyre nagyobb. Bármikor el tudok aludni, ami eddig nem volt jellemző.
Számolom már a napokat, amíg dolgozom, még 61 nap a hétvégékkel együtt, de egyre nehezebb.
Én is nagyon fáradt voltam már az első hetektől kezdve, és végig nehezen is viseltem a terhességet. (bár a várandós szó szebb lenne, de néha tényleg tehernek érzi az ember:))
Csak feküdtem volna egész nap, reggeltől kezdve alig vártam, hogy este legyen. Mellette persze el kellett látni a családot, nagyon nehezemre esett sokszor, már 7 órakor (este) aludtam volna szívem szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!