Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Sote I. klinikán (Baross u....

A Sote I. klinikán (Baross u. ) hogy megy a szülés előtti előkészítés?

Figyelt kérdés

Itt arra gondolok, hogy amikor megindul a szülés, és bemegyek a kórházba, hol kell jelentkezni (várandós ambulancia, vagy szülőszoba)? És utánna mi történik?(súlymérés, böntés, borotválás stb?)És az apa addig kint vár?

Aki már szült ott azt megköszönném, ha leírná egészen addig, amíg a szülőszobába kerülök, mi történik addig!Köszönöm.

2009. febr. 18. 12:23
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

A szülőszobán van csengő, csengetsz, kijönnek. Éjjel nincs nyitva a nagy kapu, kaputelefon van, úgy enged be a portás. Megvizsgálnak, ha beindult a szülés, kapsz beöntést, borotválást, majd elmész wc-re, zuhanyozni.

Ha van egyágyas szülőszoba ezeket ott intézheted, ha nincs hely, akkor az előkészítőben van wc.

Ha maradt kérdésed írj, akár privit is. Én mindkét fiamat ott szültem, az elsőt 2006 novemberben, a kicsit tavaly júliusban. Szerintem nagyon jó kórház.

Judy

2009. febr. 18. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!