Hogy zajlik a terhesgondozás a kórházi szakrendelésen?
Úgy értem mikor a nőgyógyászhoz bementek, akkor automatikusan vetkőztök és vizsgál,vagy beszélgetés, és utána küld uh-ra?
Jövőhéten mennék 12 hetes vizsgálatra,és nem tudom,mire számoljak.
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Nálam úgy volt, hogy a doki megvizsgált /12 hetesen/ (hüvelyi UH) megcsinálta a tarkóredő-mérést, elküldött Down szűrésre, meg adott beutalókat a többi vizsgálatra, felhívtam a védőnőmet azt mondta majd az eredményekkel menjek el hozzá, de nem bírtam addig várni így előbb elmentem a kiskönyvem megcsináltatni.
Jövőhéten AFP-re megyek, aztán 18 hetesen genetikai UH-ra és vissza a dokihoz.
Ez még segíthet: [link]
15h kismama
Valószínű nem volt egyértelmű a kérdés. Akkor megpróbálom érthetően leírni:
Kórházi szakrendelésen külön van a nődoki és külön van az uh. Nem ugyan az az ember csinálja. A lényeg az az,hogy ahhoz,hogy uh-ra mehessek,előbb nődokihoz kell menni,aki tovább küld az uh-ra. Az érdekelne,hogy amikor a nődokihoz bemegyek,hogy esedékes lenne a 12. heti uh, akkor ő megvizsgál,automatikusan vetkőzzek le,vagy elég,ha bemegyek,mondom Neki,hogy esedékes uh van,és már adja is a papírt uh-ra?
Remélem így már világosabb,mire is volnék kíváncsi.
Amúgy a válaszokat nagyon szépen köszönöm! és Boldog babavárást,egészséges kisbabát!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!