18 hetes 3. baba. Nem érzem a mozgását. Érzi a Baby, hogy nem volt betervezett? Neked mikor kezdett el mozogni?
Figyelt kérdés
18 hetesen várom 3. kisbabámat, Aki nem volt betervezett. Nagyon félek, hogy nincs -e valami baja, amit az orvosok nem vesznek észre, mert nem érzem a mozgását. Én úgy emlékszem, hogy ennyi idősen már mozgott előző kettőm. Vagy érzi a Baby, hogy nem volt betervezett és inkább visszahúzodik? Nektek mikor kezdett el mozogni?2011. márc. 4. 18:18
1/8 anonim válasza:
Ne aggódj nem sokára biztosan érezni fogod a mozgását:)
2/8 anonim válasza:
Nagyon korán, a 12.héten éreztem először a fiam mozgását.Első baba volt.
3/8 anonim válasza:
NYugodj meg! Mikor eljön az ideje megérzed. UH mit mutatott?
Beszélj a babádhoz és mondd el neki hogy mennyire szereted.
4/8 anonim válasza:
Én a harmadik babámat éreztem a legkésőbb mozogni. 20 vagy 21 hetesen. Már aggódtam én is, hogy nincs-e valami baj. Most már itt van az ölemben, 19 napos és makkegészséges kics lány!
Nyugi, csak egy kicsit lustább. Hamarosan jelentkezni fog!
Boldog babavárást!
5/8 anonim válasza:
Ne izgulj miatta, majd fogod érezni. A legjobb időpont rá az este, amikor nyugiban vagy. Tegyél a pocakodra hanyatt fekve egy bögre meleg teát, és várj! A gyerek menni fog a melegre ezerrel.
6/8 A kérdező kommentje:
Az első két babámat én is hamarabb éreztem.
Mostanában én is érzek valami meg megfeszülést, de szinte a melleim alatt. Ez nem tudom mi lehet?
Az UH-gal minden rendben volt. Mondta az UH-os, hogy megvakarta a fejét és a fülét, bár én csak a kéz és lábmozgást láttam.
Meleg teát? A doki azt mondta, hogy meleg vízben nem is fürödhetek.
2011. márc. 4. 20:29
7/8 anonim válasza:
Azért a fürdőkádban ázás, és az egy bögre folyadék a pocakon között kb 20-30 mp-ig nem ugyan az :)
8/8 anonim válasza:
Mi a helyzet a pocaklakóval? Remélem jól vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!