Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magamalá bicsaklott a bal...

Magamalá bicsaklott a bal lábam de nem estem el. Lehet baj belőle? Megrándulhatott? Mit láthat már UH a doki, ha 16án megyek és akkor leszek kb.4, 05hetes?

Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem sok mindent fog látni sajnos. Ha az utolsó menzitől számítottad a 4 hetet. Ha a fogantatástól, akkor akár szívhang is lehet, de petezsák biztos. Ha most mész úgy, hogy nincs rá különösebb okod, nincs panaszod, vagy olyan előzmény, ami indokolná, akkor csak idegesíted magad, ogy miért nem látott semmit.
2011. márc. 4. 15:14
 2/5 anonim ***** válasza:
De várj csak! 16-án leszel 4 hetes, vagy mi van??? Akkor még + teszted sincs? vagy most hány hetes vagy?
2011. márc. 4. 15:16
 3/5 A kérdező kommentje:

Szia!

ELvileg ugy számítjuk hogy az utolsó menses első napjától de ugye onnan még kb. 2 hét az ovu. Tehát ha ugy nézzük az ovutól akkor 4hetes leszek jövő héten,de ugye az orvosok is mensi első napját nézik akkor meg már jövőhéten lennék 6 hetes de így is lekell vonni 2 hetet az ovu miatt.Legalább is így tudom ha pl.: A kismama 6hetes akkor igazából még csak 4 mert a pici mindig "lemarad 2 héttel" jan30-án volt az utolsóm meg. 4 teszt lett már csinálva febr.27-28 márc.1-2án.mind a 4 pozi lett. remélem érthetően írtam le :S ja a kérdésben a" megrándulhatott" a picire vonatkozik.VOlt 2009ben vetélésem 6. hétben okot nem tudtak ezt szeretném elkerülni.

2011. márc. 4. 17:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Oké, értem. :) Nem kell semmit levonni, ha menzitől számolod, azt jól teszed, az az érték lesz a könyvedben is, végig így számolják. Tehát valószínű petezsákot látni fog már, szinte biztos is, ha szabályos a ciklusod. Pár nap múlva szívhang is lesz, de nagy mázlid van, talán akkor. :)
2011. márc. 4. 19:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja és semmi baja nem lesz, csak ne vegyél be gyógyszert és ne menj röntgenre.
2011. márc. 4. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!