Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dr. Pálos Lajosnál aki mostaná...

Dr. Pálos Lajosnál aki mostanában volt, mennyi volt a szülés és a magánrendelés?

Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 08:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én júli 22-re, ha minden jól alakul!!!!!
2011. márc. 5. 00:48
 12/18 anonim válasza:

Egyetértek hogy a pesti orvosokhoz képest nem drága Pálos doktor. Én 2009-ben szultem Pesten, 9000 volt a magánrendelés és szulés után kijelentette a doki hogy ha rendben volt minden akkor 80.000.-t szokott kapni. Most már Tatán élek és tervezzuk a következő gyereket, már voltam a doktor úrnál a szakrendelőben, tényleg nagyon kedves, ha összejön a gyerkőc akkor én biztos megyek a magánrendelésére. Azt nem tudjátok melyik kórházban vezet le szulést?

Köszi

2011. márc. 21. 12:48
 13/18 anonim ***** válasza:
Csak tatabányán,a szent borbála kórházban!
2011. márc. 21. 13:55
 14/18 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Jelenlegi kismamája vagyok! Elégedettek vagyunk vele a párommal!

Mostanában fogok szülni!

A terhesség alatt végig 5 e Ft volt a terhes gondozás és 4D-n is voltunk igaz a babánk már nagy volt,de addig "küzdött" amíg lefényképezte az arcocskáját!

Sőt az utolsó hónapban (most március),mondta h ne menjek már hozzá magánra,hanem szerdánként találkozunk NST-n,ő szívesen lát (magánon),de felesleges! Semmi nem változott ugyanolyan normális,persze rém híreket én is hallottam róla,de ki nem téved! Emberek vagyunk! Elengedem őket a fülem mellett!

Na a szülés,mi megkérdeztük,h mennyi ő sosem hozta szóba...60-70 e Ft között mondta!

Szerintem általában ennél drágább itt a környéken!

Én csak ajánlani tudom őt!

Kellemes babavárást mindenkiek ,nekem már csak napok (remélem)!!!

38+4 hetes KM

2011. márc. 28. 15:35
 15/18 anonim ***** válasza:
Milyen remhireket hallottal rola? Amugy en is nala vagyok, es mar en is szerdankent jarok a rendelobe. Nem izgulsz, hogy most fog elutazni? En kicsit... :) 37+3 hetes km
2011. márc. 28. 19:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Húúú, lányok, bocs, hogy közbevágok, de nem tudjátok véletlenül, h pontosan mikor utazik el?
2011. márc. 29. 01:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Ugy tudom szerda delutan!
2011. márc. 29. 07:39
 18/18 A kérdező kommentje:
Két hete voltam a magánrendelésén.Mire bejutottam ennyit mondott:Siessen kismama sokan vannak még,gyorsan,gyorsan,4 D fotót a babáról nem is várhatunk hiszen az nagyon sok idő,(holott az elöttem lévő kismamának épp akkor csinált)Akik elöttem voltak mind minimum 20 percet volt bent engem meg lezavart 10 alatt mondván hogy sokan vannak még.És nem is volt valami kedves....Hát nem tudom ha legközelebb is ilyen lesz akkor én biztos nem szülök nála.Mert akkor mit mondd a szülésnél?Siessen kismama mert álmos vagyok?
2011. márc. 31. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!