Dr. Pálos Lajosnál aki mostanában volt, mennyi volt a szülés és a magánrendelés?
Egyetértek hogy a pesti orvosokhoz képest nem drága Pálos doktor. Én 2009-ben szultem Pesten, 9000 volt a magánrendelés és szulés után kijelentette a doki hogy ha rendben volt minden akkor 80.000.-t szokott kapni. Most már Tatán élek és tervezzuk a következő gyereket, már voltam a doktor úrnál a szakrendelőben, tényleg nagyon kedves, ha összejön a gyerkőc akkor én biztos megyek a magánrendelésére. Azt nem tudjátok melyik kórházban vezet le szulést?
Köszi
Sziasztok!
Jelenlegi kismamája vagyok! Elégedettek vagyunk vele a párommal!
Mostanában fogok szülni!
A terhesség alatt végig 5 e Ft volt a terhes gondozás és 4D-n is voltunk igaz a babánk már nagy volt,de addig "küzdött" amíg lefényképezte az arcocskáját!
Sőt az utolsó hónapban (most március),mondta h ne menjek már hozzá magánra,hanem szerdánként találkozunk NST-n,ő szívesen lát (magánon),de felesleges! Semmi nem változott ugyanolyan normális,persze rém híreket én is hallottam róla,de ki nem téved! Emberek vagyunk! Elengedem őket a fülem mellett!
Na a szülés,mi megkérdeztük,h mennyi ő sosem hozta szóba...60-70 e Ft között mondta!
Szerintem általában ennél drágább itt a környéken!
Én csak ajánlani tudom őt!
Kellemes babavárást mindenkiek ,nekem már csak napok (remélem)!!!
38+4 hetes KM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!