5 hetes terhes vagyok és nagyon görcsölök? Normális ez?
Figyelt kérdés
A nőgyógyász azt mondta, ne aggódjak csak nő a méhem, de tudtommal a baba még olyan kicsi hohy szinte még nem is látni.2007. jún. 7. 07:25
1/3 anonim válasza:
Ilyenkor a nő teste irdatlan változásokon megy keresztül tehát valahol normális ilyenkor a görcsölés vagy egyéb fájdalmak.Másrészt a görcsnek csak enyhének szabad lenni erősnek semmi esetre sem.Én ugy gondolom inkább keress fel egy másik nőgyógyászt is és inkább nézesd meg magad.Már csak azért is ,hogy megnyugodj.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Én 13 hetes terhes vagyok, és nekem is voltak görcseim az első hetekben. Elég erősek voltak, de az orvosom azt mondta csak változik a testem, nő a méhem. Persze csinált ultrahangot és voltam vérvételen, hogy kiszürje ha baj van, de az 5.-6. hét után meg is szüntek a görcseim. Most szépen nő a pocim és a babám egészséges.
3/3 anonim válasza:
Ha hirtelen az oldalaba hasító fájdalom, vagy pedig az olyan éles fájdalom, amely az alhasból indul és lefelé sugárzik, a kerek méhfüggesztő szalag fájdalmát jelentheti. Ilyenkor azok az ínszalagok nyúlnak meg, amelyek a méhet felfüggesztik. Ha a fájdalom komoly, beszélj az orvossal. Az sosem árthat. Esetleg próbálj pár lazító gyakorlatot végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!