Igaz az h a nyari babak hamarabb "kipottyannak"? Tapasztalatokat, velemenyeket kerek!
Junius 20-ra varom az elso babamat aki az uh szerint kislany.Mondja is mindig a doki h mivel mar most nagy a baba meg nyar lesz hamarabb kipottyanhat.Sot szerinte a kislanyok hamarabb szuletnek,ezt figyelte meg.
Bevallom hatso szandek van a dologba,junius 14-en lesz a szuleim hazassagi evforduloja es annyira szeretnem h az napra szulessen meg a picur.Ez lesz az elso unoka es milyen szep ajandek lenne nekik:):):).
De ha nem pottyan ki az sem problema csak eljatszottam a gondolattal.:)))
Szia!
Az én kislányom is nagy baba volt július 7-re voltam vele kiírva végül július 19-én a dokim megindította a szülést 4150gr-mal született meg. De az oktoberre várt nagyobbikat is túlhordtam egy héttel és ő is kislány 3800gr-os lett.
Most május 7-re vagyok kiírva a kisfiammal hát kiváncsi leszek!
29-hetes kismama
Szia!
Én 10.-re voltam kiírva de még egyben vagyunk. Kislányom lesz.
Koszi a valaszokat.Lehet h a doki csak megnyugtatni akart?Mindegy.Majd kibujik amikor gondolja:):).
Jo babavarast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!