Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hizott meg valaki ilyen sokat...

Hizott meg valaki ilyen sokat a terhesseg alatt? Hogyan fogytatok le?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 31 hetes terhes vagyok es sajna eleg sok ram ment. 165cm vagyok 56kg-rol kezdtem es most 80kg vagyok. Pedig tenyleg figyelek arra mit eszek, nem viszem tulzasba. Az orvosom szerint nem sok illetve nem latszik rajtam, de en nagyon is erzem, foleg miota fekvesre vagyok itelve. Es fogalmam sincs hogyan fogok megint megszabadulni ettöl. Persze nem most hanem majd a szüles utan. Volt mar igy valaki? Mint mondott neki a doki, es mennyi idobe telt lefogyni?
2011. márc. 3. 09:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia! Ne aggódj, le fog menni. Csak gondolja arra, hogy oké, most ez van, de ha a baba kibújik, lemegy. Tudom milyen érzés, bár én "csak" 14 kg-ot híztam, de szörnyű. Pláne, hogy Rubint Réka 5-öt, és mindenhol azt hangoztatja, hogy az egészséges súlygyarapodás 7-9 kg. A férjem meg aggódik, hogy nekem akkor miért 14 kg. Ami egyébként csak a mérlegen látszik, és abban, hogy nem férek bele a 36-os nadrágomba. :) Ráadásul nem is eszem máshogy, mint előtte. Amikor tini voltam azt gondoltam a várandóságról, hogy majd éjszaka fel fogom kelteni a férjem, hogy azonnal szerezzen nekem somlói galuskát, vagy dobos tortát, de nem így volt. Nem voltam kívánós, rendesen táplálkoztam, nem ettem éjszaka, és mégis. Plusz 14 kg.

Vigyázz magadra, és minden rendben lesz.

2011. márc. 3. 12:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Azt szokták mondani erre, hogy "hűtőszekrény-terhesség". Ha ránéztem egy csokira, már 10deka feljött. 48 kg os versenysúlyomból 69 lett. 60al hagytam el a kórházat, bőszen haskötőztem, és hosszú sétákra vittem a babámat. Mikor alszik néhány felülés. Eszem ami jól esik.

Nekem nem szólt semmit a doki rá.

2011. márc. 3. 13:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Első terhességemnél 35 kilót híztam, igaz ebből rengeteg volt a víz rajtam. Szülés után 6 héttel ment le a vizesedés, akkor maradt 15 kiló plusz. Mivel én nem tartozom azon szerencsések közé, akik szoptatás alatt fogynak, így csak szoptatás után kezdtem el fogyózni. 1,5 évig szoptattam a kisfiamat, majd 2,5 hónap alatt újra a régi súlyomnál voltam.

2011. márc. 3. 13:55
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm valaszaitokat. Sokan irtatok es milyen gyorsan... Köszi. Hat igen rajtam is eleg sok viz van sajnos erzem is elegge, de hat ez van. Majd ha kint lesz a babo, akkor mas lesz. Mindenkinek sok jot, es jo egeszseget kivanok.
2011. márc. 4. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!