Hizott meg valaki ilyen sokat a terhesseg alatt? Hogyan fogytatok le?
Szia! Ne aggódj, le fog menni. Csak gondolja arra, hogy oké, most ez van, de ha a baba kibújik, lemegy. Tudom milyen érzés, bár én "csak" 14 kg-ot híztam, de szörnyű. Pláne, hogy Rubint Réka 5-öt, és mindenhol azt hangoztatja, hogy az egészséges súlygyarapodás 7-9 kg. A férjem meg aggódik, hogy nekem akkor miért 14 kg. Ami egyébként csak a mérlegen látszik, és abban, hogy nem férek bele a 36-os nadrágomba. :) Ráadásul nem is eszem máshogy, mint előtte. Amikor tini voltam azt gondoltam a várandóságról, hogy majd éjszaka fel fogom kelteni a férjem, hogy azonnal szerezzen nekem somlói galuskát, vagy dobos tortát, de nem így volt. Nem voltam kívánós, rendesen táplálkoztam, nem ettem éjszaka, és mégis. Plusz 14 kg.
Vigyázz magadra, és minden rendben lesz.
Azt szokták mondani erre, hogy "hűtőszekrény-terhesség". Ha ránéztem egy csokira, már 10deka feljött. 48 kg os versenysúlyomból 69 lett. 60al hagytam el a kórházat, bőszen haskötőztem, és hosszú sétákra vittem a babámat. Mikor alszik néhány felülés. Eszem ami jól esik.
Nekem nem szólt semmit a doki rá.
Szia!
Első terhességemnél 35 kilót híztam, igaz ebből rengeteg volt a víz rajtam. Szülés után 6 héttel ment le a vizesedés, akkor maradt 15 kiló plusz. Mivel én nem tartozom azon szerencsések közé, akik szoptatás alatt fogynak, így csak szoptatás után kezdtem el fogyózni. 1,5 évig szoptattam a kisfiamat, majd 2,5 hónap alatt újra a régi súlyomnál voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!