Kapott valaki ferrlecit vénás injekciot terhesen?
Figyelt kérdés
Érdekelne mennyire fáj és meddig tart amig beadják,valamint nem e voltatok rosszul tőle?2011. márc. 2. 22:44
1/4 anonim válasza:
Igen. Nem vészes. Szerintem orvos függő is, mármint hogy adja be, mennyire fáj. Sokszor kapta és nem voltam egyszer sem rosszul tőle. Nem tart sokáig beadni. Bár utána kicsit nyugiban kell maradni.
2/4 anonim válasza:
Én első terhességem végén kaptam vénásan x alkalommal be kellett mennem az orvosomhoz. Szépen lassan adta be, ülnöm kellett még egy picit utána és mentem haza a párom kíséretében. Semmi. Minden rendben volt.
3/4 A kérdező kommentje:
kösi szépen.nagyon parás vagyok.:)
2011. márc. 3. 08:45
4/4 anonim válasza:
Én is kaptam, szülés előtt 10 ampullát, szülés után fél évvel 20 ampullát. A szoptatás nagyon leszívta a vasraktáramat. Soha nem lettem rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!