Augusztusra kiirt kismamák, hogy vagytok?
Figyelt kérdés
Ki hogy érzi magát,hol fog szülni?Éreztek már mocorgást?2009. febr. 17. 15:14
11/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Én mondtam a dokinak ezeket a hullámzásokat stb,sőt ma reggel elég aktív is volt a Drágám:)hullámzott a hasam mint a tenger:)A doki azt mondja lehet érezni a babát annak aki nem kövér mint pl:én.szóval aki azt mondja,hogy hülyeség,az hülyeséget beszél.Igen is érezhető és láttható a hullámzások.
2009. febr. 18. 14:57
12/14 anonim válasza:
Sziasztok! Én 13 hetes 3 napos vagyok.Augusztus 24re vagyok kiírva de 2 héttel hamarabb fogok szülni mivel cukros vagyok ja és Szegeden.Nekem múló félben van a hányingerem.Nagyon sokat kell pisilni járni.És már alig várom hogy érezzem a babám rugdosását.Pedig nem vagyok egy vékony alakat.Duci vagyok.Nektek mekkora hasatok van??
13/14 A kérdező kommentje:
én nem mértem még meg a hasam,de most kezd látszani,vékony vagyok,és alacsony.158cm és 50kg
2009. febr. 19. 15:15
14/14 anonim válasza:
Sziasztok!
Én aug.17-re vagyok kiirva,és kezdem magam tényleg jól érezni.A hányás,fáradtság elmult,étvágy megjött.Igaz van helyette egy kis derékfájás,főleg késő délutántól érzem mintha le akarna szakadni a derekam,pedi a pocim még nagyon kicsi.Néha érzem mintha mennének szét a csontjaim a medencémnél,szúró,hasogató érzés,de elviselhetőbb mint az egész napos hányinger volt.A mellem már nem annyira érzékeny,bár eddig nagyon az volt.
Szerintem én is már a babuci mozgását érzem,ez a második terhességem és olyasmit érzek mint az elsőnél,csak még kissé gyengébben.Hajrá mindenkinek, a második trimeszter már sokkal látványosabb és érdekesebb lesz mint a z első.Sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!