Jászberényi kórházból kit ajánlotok szülészorvost, és kit nem?
Figyelt kérdés
2009. febr. 17. 13:54
1/6 anonim válasza:
Én Dr. Dallos Lászlóhoz járok, nála szültem az első gyerekemet is,meg voltam vele elégedve.Nem nyálas,de őszinte és segítőkész.Úgy látom a magánrendelésére sokan járnak hozzá,gondolom ez is jelent valami pozitívumot.Sőt a védőnőm is azt mondta ,ha egy kismama tanácstalan lenne orvos terén ,ő is azt az orvost ajánlaná mindenkinek.Az ismerőseim is mind nála szültek és ők is meg voltak vele elégedve.A többi Jb.-i nődokit nem ismerem.
2/6 anonim válasza:
Nekem a Jászberényi kórház nődokiairól csak annyit tudok mondani,hogy mindegyik segítőkész ha elég pénzt adnak nekik.....pénz nélkül meg rá sem néznek az emberre(és akkor sem ha adnak nekik csak nem annyit amennyit ők akarnak)
De ez csak saját vélemény...
3/6 anonim válasza:
'Nekem' helyett 'Én' (másfelé is írtam és összekevertem:P)
4/6 anonim válasza:
Szia!
Én is Dallost ajánlanám... velem eddig rendes volt, de adtam is pénzt mindig. Hát sajnos ez van.
Mennyi idős km vagy?
5/6 A kérdező kommentje:
15 hetes vagyok, és pont Dallosról nincs jó véleményem, azért kérdeztem, hogy esetleg kit ajánlanátok...
2009. febr. 18. 19:02
6/6 anonim válasza:
Nekem Csikó Sándor jött be. Sok rosszat mondanak róla, de nekem a 8. héten a babám életét, a 28.-on az én életemet mentette meg.Szóval én csak hálás vagyok neki. És emberileg is tök normális, segítőkész, mondjon bárki bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!