Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szeméremtesti visszértágulat....

Szeméremtesti visszértágulat. Létezik ilyesmi?

Figyelt kérdés
29 hetes kismama vagyok. Tegnap este vettem észre, hogy mintha meg lettek volna duzzadva a nagyajkaim. Ahogy tükörrel megnéztem az erek kidudorodtak, helyenként olyan volt, mintha csomó lenne bennük. Más is volt már így? Forduljak orvoshoz vagy ez normális?
2011. márc. 2. 09:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos létezik.Nekem is volt a másodiknál,brutális randa volt!A vége felé már vagy két cm-re kidudorodott,néha fájt is,de van akinek nem fáj. A szülés után teljesen elmult,állitólag nem jelent veszélyt.
2011. márc. 2. 09:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Hajaj...! Nekem is volt az elsőnél is, és most is kijött! Nincs mit tenni, elég kellemetlen. Szülés után napokon belül eltűnik. Ronda, néha fáj, nekem estére különösen megduzzad, és a borotválás elég ciki.

27 hetes vagyok

2011. márc. 2. 10:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, a barátnőmnek is volt. Semmi egyéb panasz egész terhesség alatt, csak ez. De ez megkeserítette rendesen a 9 hónapot (vagy 6-ot, nem tudom mikor jött ki neki). Volt amikor már röhögni is csak úgy mert, hogy fogta közben, úgy fájt neki. Nem elszomorítani akarlak, lehet, hogy neked nem lesz ilyen durva! Kitartás!
2011. márc. 2. 10:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne félj, elmúlik szülés után egyből. Nekem is kijött mindegyik terhességnél, nem is fájt, csak csúnya volt. 5 szülés után 10 évvel mentem rákszűrésre, el is pirultam, mert annyira dicsérte a doki, hogy 1 szülés sem látszik rajtam, se kívül, se belül, nemhogy 5 :))))))
2011. márc. 2. 11:17
 5/6 anonim ***** válasza:
:( sajnos igen, nekem is van. én nem is tudtam mi az, a nőgyógyász világosított fel. nem is olyan ritka, csak hát az ember sosem ezzel kezdi az ismerősöknek, ezért nem tudunk róla. állítólag szülés utánra rendeződik majd.
2011. márc. 2. 13:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm Lányok! Megnyugodtam, hogy nem egyedi eset (sajnos). De tényleg erről nem nagyon hallani, senki nem készíti fel az embert, hogy hát ez is vele jár(hat).
2011. márc. 3. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!