Találtatok már embriót a tamponon?
Nos gyerekek,amikor én bent feküdtem a korházba,mert vesegyulladásom volt(28hetesen)akkor volt velem a szobában egy kiscsaj(17éves,nem mükődtek rendesen a veséi,sajnos a betyár életmód végett és az anyukájának sem volt már meg egyik veséje sem)kismama volt,a dokik ajánlották neki,hogy ne maradjon terhes,mert a szervezete nem bírja majd,de ő mégis.....szóval sajnos ő is elvetélt,a toaletba pottyant ki az embrió,vérzett nagyon,rosszak voltak a trombocitái...szóval az egy sokk volt a számomra végignézni,szintén kismamaként!
Sajnos lehet,hogy történik ilyesmi,amit a kérdező irt:-(
Nem jutok szóhoz...a kérdező ekkora marhaságot hogy kérdezhet? Minek dugdosnánk tampont a hüvelyünkbe amikor terhesek vagyunk...vagy épp elkezdünk vérezni????
Ezt a kérdést te sem gondoltad komolyan....ugye?
És tényleg...ne ilyeszgessük egymást!
uhh,látom itt sokan nem értik a dolgokat. Nem tudta,hogy terhes a tesztek negatívok voltak. Várt,várt és azt hitte végre megjött. Erre másnap ott volt a tamponon. Nem tudom mi nem érthető a sztorin
Meg eleve annyira nem unatkozok,hogy pont ilyeneket írjak...de mindegy!
De nem ide kellett volna irnod ezt a sztorit!!!
En nagyon sajnalom h ez tortent az ismerosoddel,ez tenyleg olyan amit senki sem szeretne atelni.
De kerlek ne irogass ilyeneket ide a "terhesseg" reszlegbe.Mi kismamak most igy is eleg idegesek vagyunk,sokszor magunk se ertjuk a viselkedesunket mert ez az allapot ezzel jar.Gondolj bele h te mit ereznel ha egy kis elet dobogna a szived alatt!?Sztem teged is felzaklatna ha ilyet hallanal.
Es ha most valami nem hasznal a kismamaknak az a stresz es az idegeskedes.
Az is elég furcsa, hogy mikor kiveszi a tampont azt nézegeti? Főleg, ha nem gondolta, hogy terhes. Mert ha terhes és tud is róla, és úgy vérzik, és tampont használ - ami jó nagy hülyeség, mert akkor inkább betétet használ az ember lánya - akkor max. megnézi, mennyi vér van rajta. Na de azt írod, hogy nem tudta, hogy terhes.
Azt tudom, hogy nagyon sok esetben a nők nem tudnak a terhességükről, és az éppen aktuális menszesszel el is megy a baba. De azt soha senki nem szokta észrevenni. Nagyon sok lány/nő, aki elvetél (ált. a 12. hét előtt) arról számol be, hogy vérzés kíséretében történik, és igaz, hogy ekkor megy el a baba is, de még soha senkitől nem hallottam, hogy kivehető lett volna. De egyszerűen tényleg brutális egyáltalán ilyen témát itt megemlíteni. Még a hideg is kiráz!!!
Már bocsi de egy 3cm-es embrió legalább 10 hetes terhességkor van. Tehát a barátnődnek akkor már 2.-3.mensije maradhatott ki. Hogyhogy nem gondolta h terhes? Tünetek is vannak ám...
meg buta emberek....
Valakinek az első pár hónapban ugyan úgy megjön mint eddig csak talán gyengébb formában. A másik meg, hogy negatív volt a teszt, gondolhatott arra is hogy valami betegség miatt marad ki és ezért nem gyanakodott terhességre. De reggeli rosszullét sem volt? meg nem volt furcsa, hogy a szokásosnál jobban görcsöl jobban vérez?Furcsa.
De most komolyan, hogy jutott eszedbe ezt ide leirni?
Azt hiszed, hogy mi nem vagyunk tisztába azzal, hogy mivel jár a terhesség? Én pl most csak jó dolgokra probálok koncentrálni és nem agyalni azon, hogy milyen bajai lehetnek a babámnak ha erre nincsenek tünetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!