Kéthete késik a menzeszem tegnap csináltam tesztet pozitiv lett örülök nagyon de még mindig úgy fáj a hasam mintha megjönne ez normális?
Azért gorcsolsz mert tàgul a méhed. Az elején ez normàlis, én is igy voltam.
Boldog babavàràst :)
Én is így voltam. Nagyon görcsölt a hasam. Nekem is mindenki azt mondta, hogy normális, mert hogy ilyenkor alakul át a méh. Persze én csak aggódtam. :) Kb. 6 hetes voltam, mikor egyik reggel futottam be a kórházba, hogy ez már biztos nem normális. Jó alaposan megvizsgáltak, volt ultrahang is és közölték, hogy minden a legnagyobb rendben velem is és a babával is. Mondta is a doki, hogy elég sok nőnek van a terhesség elején menzesz szerű görcsök, de ez normális. Pihenj sokat, ha érzed, hogy fáj, akkor ülj le, tedd fel a lábaidat. És szedj Magne B6-ot. Aztán majd lassan elmúlik. Később, mikor majd kezd nőni a pocid, akkor visszatérhetnek a görcsök, akkor meg azért, mert az ínszalagjaid nyúlnak és a belső szerveid mozgolódnak, próbálnak alkalmazkodni a növekvő babához. :)
Ha barna folyás is társulna a fájdalomhoz, akkor az méhen kívüli terhesség jele lenne. De nekem azt mondta a doki, hogy a méhenkívüli terhességnél a fájdalom, ami elviselhetetlen és a barnázás vagy vérzés egyszerre jelentkezik. De neked ugye nincs barna folyásod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!