Mi van akkor, ha csődeljárást indítottak a cég ellen, ahol dolgozom? 7+4 hetes terhes vagyok.
Figyelt kérdés
Állítólag 60 napunk van rá, hogy rendezzük a tartozásunkat, ha ez nem történik meg, felszámolnak minket. Mit tudok ilyenkor tenni?2009. febr. 17. 11:52
1/3 anonim válasza:
Hasonló dilemmám van.Kíváncsian várom a válaszokat.Nekem itt valaki azt mondta, hogy ha nincs munkaviszonyom, akkor hiába dolgoztam hosszú évekig semmit nem fogok kapni!!!!
2/3 A kérdező kommentje:
Márpedig így nem kereshet új munkahelyet az ember, nincs az a hülye, aki felvenné. Az viszont kemény lenne, ha nem kapnánk semmit, ezt nem tartom túl reálisnak.
2009. febr. 17. 12:04
3/3 anonim válasza:
Sziasztok, nem a munkahely jelent csak biztosítottságot, a munkanélküli ellátásban részesülők is kaphatnak ha éppen a szülés iddőpontjában kapnak, ezt hozzáértő oep-estől akár telefonon kérdezzétek meg! Ha szülést megelőző 2 éven belül eddig 180 nap biztosítottság megvan és nincs 30 nap megszakítottság gyednél, tgyásnál ez nem számít, akkor ha m.nélküli van akkor bizonyos esetekben kaphattok ellátást. mindenképp oep-est meg kell kérdeznetek saját esetetek vonatkozásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!