Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetes első gyermeküket...

21 hetes első gyermeküket váró kismamák, Ti mennyire érzitek már mozogni a babát? Kézzel lehet érezni? Hogy vagytok és milyen nemű a babátok, olyan neműt is vártatok?

Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:
mikor első babámat vártam olyan 14héttől éreztem de kézzel még nem, amilyen neműnek éreztem, olyan is lett, és nem voltam rosszul
2011. márc. 1. 15:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Én kb a 16-17 héttől érzem, rögtön aznap papa is érezte kézzel...és a hasamat figyelve szemmel is láthatóak a mozgások:)

Olyan nemű lett, amilyennek éreztem - szinte biztos voltam -

Üdv. most 22 + 5 km.

2011. márc. 1. 15:52
 3/7 anonim ***** válasza:
A 16.héttől rendszeresen érzem őt minden nap.Apa is nemsokra rá kezdte érezni a kezével.Nálunk kislány fog érkezni,lányt is szerettünk volna:)Jól vagyok hál istennek semmi tünetem nincs,kivéve hogy nő a pocim:)
2011. márc. 1. 16:20
 4/7 anonim ***** válasza:

18 héttől érzem, most már szabad szemmel is látható, apa is érzi. Kislányt vártunk, kisfiú lesz :) általában esténként aktívabb, de most már reggel és napközben is érzem.

22+2 napos km

2011. márc. 1. 16:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Én a 18.héttől érzem a mozgást, kívülről még nem érezhető.

Első babánál a 20.héttől kezdtem érezni belülről és a 23.héten kívülről.

Első gyermek kisfiú, most is azt "szerettünk" volna, de úgy néz ki, hogy csajszi lesz. De persze nem baj :-)

És te mit érzel már? Mi lesz, kisfiú - kislány?

2011. márc. 2. 09:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Én a 16. héttől éreztem, a párom még akkor nem érezte a kezével, csak rá egy hétre. És azóta egyre erősebb a mi kis picikénk, csak úgy ficánkol, főleg ha vmi finomat eszem :):)

A nemét illetően: amikor rá gondoltam, mindig fiú volt előttem, és álmomban is fiú volt -nem tudtam, ez anyai megérzés vagy tudat alatt fiúra vágyom, de ezt a 18. heti UH megerősítette, úgyhogy mégiscsak megérzés volt :)

2011. márc. 2. 12:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Ja, majd' elfelejtettem: 21 hetes vagyok.

12:50

2011. márc. 2. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!