Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babaprijecttel kapcsolatban...

Babaprijecttel kapcsolatban írnátok vicces sztorikat? Kivizsgálások, próbálkozások. Nekünk majd 2 éve nem sikerül, van is vicces sztorim bőven.

Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 09:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mi csak a jó öreg Closty-ig jutottunk el 1 év sikertelen próbálkozás után. Az együttlét után mindig gyertyába vágtam magam, egy idő után meg a férjem is rászokott és együtt gyertyáztunk, hát mindig szakadtunk a röhögéstől! Így nekünk összejött a bébi persze nem hiszem hogy a gyertyaállástól, inkább a closty...:)
2011. márc. 1. 16:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Teljesen spontan,mivel 3napig hulla reszeg voltam(ekkor dontotuk el hogy ebbol eleg,mehenkivulim volt,valni akartam) igy nem figyeltunk semmire,magara az egyuttletre nem emlekszem,csak tudom hogy a parom szulinapjan volt.
2011. márc. 1. 17:09
 13/15 A kérdező kommentje:

Utolsó: nekünk a részegség se jött be:)

Utolsó előtti: tetszik ez a párban gyertyaállás:)

Nekünk sajnos nem segített a closty önmagában...

2011. márc. 1. 21:59
 14/15 anonim ***** válasza:
A részegségre: én nem nagyon ittam a gyerekprojekt alatt, ami 3 év volt (vagy ha mégis, akkor max. a tüszőrepedésig), de a férjem próbált mindig meggyőzni, hogy higgyem el, az ő spermái nagyon jók, semmi bajuk nem lesz ha éppen inszem előtti nap iszik a buliban. Mindig arra hivatkozott, hogy hány olyan sztorit hallottunk már, hogy részegen összejöttek és rögtön terhes lett a csaj. Na, ebből persze voltak vitáink. 3 év után tönkrement a házasság (inszem, lombik, mindenféle kezelés után), fél év szünet következett, amikor újból "összemelegedtünk". Ez az összemelegedés karácsony-szilveszter után volt közvetlen, amikor is folyton buliztunk, szórakoztunk, ittunk, cigiztünk. És mikor jött össze? Persze, hogy akkor :))) Spontán, fogalmam nem volt róla, hogy tüszőrepedésem van, sőt, azt sem tudtam, hogy mikor kell megjönnie a menstruációmnak :))) Ennyit a nem-ivásról :)
2011. márc. 2. 11:23
 15/15 A kérdező kommentje:

Gondoltam hogy hasonló lehetett:)

Mi sem iszunk persze, csak nagyon ritkán alkalmanként.

Karácsony körül volt az az ominózus eset nekünk is hogy sokat ittunk és csak részletekből raktuk össze az estét, de akkor sem jött össze...:)

2011. márc. 2. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!