Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap 20as érzékenységű...

Tegnap 20as érzékenységű teszttel teszteltem halvány pozitívat, ma 10essel halványabbat mint a tegnapi. Akkor még sem baba? Mára nem várom, várjak még, hátha vagy ebből már mensi lesz? De akkor miért lett pozitív?

Figyelt kérdés
A bőgés határán vagyok.A párom is állandóan idegesít hogy miért nem jön össze.Azt sem tudom ma mit mondjak neki.:(:(:(
2009. febr. 17. 08:35
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó 2 válaszolónak,nagyon aranyosak vagytok!!!!Ha csütörtökön tesztelek az is jó???Nem hiszem h kibírom péntekig!!
2009. febr. 17. 09:30
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Engem is nagyon megtréfáltak anno a tesztek. Csináltam 20-asat, 5 perc után semmi, 10 perc után halvány csík, de a tájékoztató szerint 5 perc után kell leolvasni, utána érvénytelen. Ez volt reggel 6-kor. Alig vártam a 8 órát, irány a patika, olyan tesztet kértem, amire konkrétan rá van írva, hogy korai terhességet kimutat. Megvettem a legdrágábbat (bár ez sem volt tragikus, 1500 Ft) neve Clear Blue, és bár 25-ösnek írja, belelógattam a pohárba, és fél percen belül ott volt az egyértelmű csík. Én azóta erre esküszöm.

A terhességem előtt sok sikertelent teszteltem, és biztosan mondom Neked soha semmilyen halvány csík nem volt. Tehát ha csík van, terhesség van!

Sok sikert! És tényleg jó lenne, ha megírnád mi volt.

10 hetes kismami

2009. febr. 17. 09:51
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Akkor ugyan ilyet veszek én is és mindenképp meg írom hogy mi lett!!!!Köszönöm a bíztatást!Gratulálok a babához!!!!
2009. febr. 17. 10:00
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Az én tesztem olyan halvány volt, hogy nagyítóval látszott csak, aztán a következő is, és az azt követő is. Most itt szuszog a két hónapos fiam mellettem. A halvány csík is csík ezt tapasztalatból írom. Majd írd meg mi lett.
2009. febr. 17. 11:00
 15/21 A kérdező kommentje:
Hú most aztán fel van adva a lecke...........!Az én második csíkjaim látszanak csak mint írtam az zavar h a 2.teszt halványabb lett mint az első.Mindenképp megírom h mi lett!!!!Csütörtökön tesztelek.
2009. febr. 17. 12:37
 16/21 anonim ***** válasza:
na, mi lett? Elvileg ma teszteltél. Kipróbáltad a Clear Blue-t? Remélem, nem azért nem jelentkezel, mert negatív...
2009. febr. 19. 16:31
 17/21 A kérdező kommentje:
Utolsó:Teszteltem gravi hcg vel mert azzal csináltam először is és ismét pozitív lett és erősebb volt a második csík!El is mentem gyorsan orvoshoz és 3 hetes a picurkám,igaz még csak a petezsák látszott(láttam),de nagyon boldog vagyok!!!!Köszönöm mindenkinek a drukkot!!!
2009. febr. 19. 18:08
 18/21 anonim ***** válasza:
GRATULÁLOK!!!!! (utolsó vagyok)
2009. febr. 19. 19:14
 19/21 anonim ***** válasza:

GRATULÁLOK ÉN IS!!!! :D:D:D:D:D

Én vagyok aki minden kérdésedre válaszolt!

Vigyázz magatokra! Sok boldogságot!

(Én már 7 hetes vagyok :D )

2009. febr. 19. 21:24
 20/21 anonim ***** válasza:

Gratulálok és nagyon vigyázz most már mindkettőtökre.

23 hetes kismami

2009. febr. 20. 07:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!