Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap 20as érzékenységű...

Tegnap 20as érzékenységű teszttel teszteltem halvány pozitívat, ma 10essel halványabbat mint a tegnapi. Akkor még sem baba? Mára nem várom, várjak még, hátha vagy ebből már mensi lesz? De akkor miért lett pozitív?

Figyelt kérdés
A bőgés határán vagyok.A párom is állandóan idegesít hogy miért nem jön össze.Azt sem tudom ma mit mondjak neki.:(:(:(
2009. febr. 17. 08:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Ha megnyugtat nekem is anno halvány csíkom volt. És most 27 hetes terhes vagyok. Ahogy itt sokan szokták mondani halvány csík is csík. Remélem összejött a baba. Én drukkolok

2009. febr. 17. 08:50
 2/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm,csak azért aggódom mert a mai halványabb lett mint a tegnapi,pedig a mai teszt érzékenyebb.Annyira félek!!!!
2009. febr. 17. 08:53
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg varj ket napot es reggeli vizeletbol tesztelj megint. A hcg ket naponta duplajara fog noni a szervezetedben. Akkor szerintem mar ki fogja mutatni barmelyik teszt. De az en velemenyem szerint lehet, hogy a tegnapi vizeleted valami miatt concentraltabb volt meg akkor is ha mind a ketto reggeli vizelet volt. Szamit a folyadek mennyisegetol is ami a holyagodban volt. Mert nem mindegy, hogy egy liter vizeletben keresunk 20 ml hcg-t vagy pedig fel literben. Ez olyan mint 20 ml malnaszorp egy liter vizben vagy egy fel liter vizben (bocsi a hulye peldaert de tenleg joszandekbol irtam). Ne ess meg ketsegbe. Ha az a 20-as teszt pozitiv volt akkor szerintem baba van a dologban. En megmondanam a paromnak, az igazat, hogy csinaltam ket tesztet ket kulombozo napon az egyik pozitiv a masik negativ ugyhogy a pontos valaszt ket nap mulva fogja megtudni. Kivanok, hogy par nap mulva egy jo eros pozitivat tesztelj! :)
2009. febr. 17. 08:55
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Való igaz, hogy a halványcsík is csík. Légy egy picit türelmesebb, érdemes legalább 2-3 napot várni ilyenkor az újabb teszteléssel. Ha baba van a dologban az bőven ott lesz akkor is.
2009. febr. 17. 08:55
 5/21 anonim ***** válasza:
80%

Nyugi! Minden rendben van és ott van a kis pocaklakótok!!! :)

Én már a tesztelés után mentem is a dokihoz, pedig nekem is csak az nap kellett volna megjönnie. Igaz nem látott még csak megvastagodott nyálkahártyát, de nekem már az is elég volt, mert tudtam hogy baba van. Ha neked is megnyugtató, akkor menj el. Igaz vissza fog rendelni és nem fog még semmit látni, de legalább látott orvos. Vagyis én így voltam vele. :)

Egy vizsgálat nem árthat és hátha te is megnyugszol.

Majd írj hogy mi lett

2009. febr. 17. 08:57
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Szerintem várjál még, ha volt halvány pozitív akkor nagy valószínűséggel baba van. Mindkettőt reggeli pisiből csináltad? Amúgy nem Te vagy aki képeket is szeretett volna nézni? Én is válaszoltam a kérdésedre! Szerintem pár nap múlva tesztelj újra a 20-al. Reméljük nem jön meg. A párodnak meg mond meg hogy ne ba..gasson mert neked is nagyon rossz hogy eddig még nem jött a baba, és inkább álljon melletted. De most ott lesz a baba! Pénteken tesztelj újra és írj hogy mi lett!

Drukkolok!

2009. febr. 17. 08:58
 7/21 A kérdező kommentje:
Utolsó:Én vagyok aki képeket szerettem volna nézni,és volt a képeken az enyémnél halványabb is!!!A mai is pozitív lett de halványabban mint a tegnapi!És ma éjjel ki kellett mennem pisilni 3 kor.(először keltem fel éjjel pisilni).Lehet ez is számít?Azért írok mindenhova hogy több választ kapjak!Köszönöm neked hogy mindenhol válaszolsz nekem.Tudja a párom h csináltam tesztet és annyira beleélte magát,hogy amikor mondtam neki h ne akkor meg megsértődött.Olyan rossz h nem tudok neki adni egy babát!!!!De akkor még nem adom fel ha ti igy látjátok!!!Mindenkinek köszi!!!!
2009. febr. 17. 09:05
 8/21 A kérdező kommentje:
Ja igen,mindegyiket reggeliből csináltam.Miért mondja mindenki h 20assal kell tesztelni???Egy csomó ilyen kiírást olvastam,nem jó a 10es???
2009. febr. 17. 09:08
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Nézd. A 10-es tesztek gyakran tévedhetnek ezért nem szeretem/jük őket. A 20-sal már teszteltél és ha ugyan az a teszt erősödik akkor már tuti a dolog. Minden teszt más egy kicsit ezért akár két különböző 20-as között is lehet eltérés, hogy az egyik halványabb mint a másik. Pénteken ugyan azzal a teszttel tesztelj, amilyet már csináltál! Így tudod lemérni hogy erősödik-e. Szerintem ott lesz a baba! :)
2009. febr. 17. 09:20
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azzal tudlak biztatni, hogy nekem már a legelejétől egyfolytában éjszaka fel kellett kelnem pisilni. Pedig előtte sosem kellett.

És én csak egy hét kimaradás után mertem tesztelni, addigra a melleim már elég régóta fájtak és rosszul is voltam.

Én elhittem, hogy pozitív a teszt, pedig nem volt olyan erős.

Várj egy pár napot és utána tesztelj még egyszer.

Kitartás!!!

2009. febr. 17. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!